امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
پاسپورت پرتغال

سرمایه گذاری 350،000 € (بعلاوه ی هزینه های مرتبط ) در برنامه ی توسعه ی املاک و دارایی که می بایست حداقل 30 سال پیش ساخته شده باشد نیز شرکت کند .

روند برنامه ی ویزای طلایی کشور پرتقال :

  • 1 سال ویزا برای کار و سفر .
  • 2 تا 3 سال - 2 سال اقامت موقت .
  • 4 تا 5 سال - 2 سال اقامت موقت .
  • فرد متقاضی در سال پنجم می تواند برای مدت یک سال درخواست اقامت کند .
  • فرد متقاضی در سال ششم می تواند برای اقامت دائم خود اقدام کند .

 

الزامات

  • فرد می بایست در هر سال حداقل یک هفته اقامت در کشور پرتغال داشته باشد .
  • کودکان تا 18 سال به عنوان فرد متقاضی وابسته  در نظر گرفته  می شوند .
  • فرزندان  بیش از 18 سال تا زمانی که مشغول به تحصیل می باشند بعنوان فرد متقاضی وابسته در نظر گرفته می شوند .
  • پدر و مادر فرد متقاضی اصلی که با متقاضی زندگی می کنند به عنوان متقاضیان وابسته نیز شناخته می شوند .
  • عدم نیاز به حداقل سطح تحصیلات .
  • عدم نیاز به مدیریت فرد متقاضی .

 

روند اخذ برنامه ی ویزای طلایی کشور پرتغال :

  1. وکیل جهت ثبت نام و ارائه ی مدارک اولیه ی خود نیز به نزدیک ترین سفارت کشور پرتغال مراجعه می کند .
  2. حدود سه هفته بعد از مراجعه به سفارت کشور پرتقال دعوت نامه ای توسط وکیل به متقاضی جهت دریافت ویزای شنگن برای سفر به کشور پرتقال اعطا میگردد .

 

 

سفر به کشور پرتقال

فرد متقاضی و یا خانواده ی متقاضی می بایست جهت باز کردن حساب بانکی ، تشخیص هویت و امضائ مدارک همراه با وکیل ،به مدت سه روز به کشور پرتغال سفر کنند .

فرد متقاضی و متقاضیان وابسته تایید شده ،چهار ماه بعد ویزای کشور پرتغال را دریافت میکنند. ویزا برای فرد متقاضی ارسال خواهد شد ،در غیر این صورت فرد متقاضی می بایست به نزدیک ترین سفارت کشور پرتغال مراجعه کند .

 

 

پروژه سرمایه گذاری در مرکز کاروتجارت

این پروژه واقع در شهر پورتو واقع شده ومرکز کار و تجارت  در کشور پرتغال می باشد .مرکز کار و تجارت کشور پرتغال که در حال حاضر در حال ساخت در یک هتل می باشد . این مرکز تنها 32 واحد ،دردسترس دارد که ساخت آن بین 12 تا 16 ماه به طول می انجامد .

فرد سرمایه گذار در مالکیت هتل  قرارداد رسمی مشارکت امضا می نمایند. پس از اتمام مراحل ساخت پروژه 4% سود ناخالص ( €14،000) قابل پرداخت به سرمایه گذار می باشد .

فرد سرمایه گذار می تواند پس از 5 تا 6 سال واحد ( 100% از سرمایه گذاری) خود را به فروش بگذارد .

فرد سرمایه گذار می تواند به مدت یک هفته در سال در این املاک اقامت نماید.

فرد سرمایه گذار می تواند سرمایه ی خود را قبل از 5 سال نیز به فروش برساند . 

 

لیست  نحوه واریز سرمایه در پروژه سرمایه گذاری هتل در کشور پرتغال :

  • سال اول : مشارکت در 80% از سرمایه گذاری اصلی .
  • سال دوم : مشارکت در 85 % از سرمایه گذاری اصلی .
  • سال سوم :مشارکت در 90%  از سرمایه گذاری اصلی .
  • سال چهارم: مشارکت در 95% از سرمایه گذاری اصلی .
  • سال پنجم : مشارکت در 100% از سرمایه گذاری اصلی .

 

لیست مدارک مورد نیاز :

صحت و درستی مدارک:

  • اقدام کنندگان درستی  مدارک و اطلاعاتشان را که خود و یا توسط وکیلشان ثبت می شود کاملا مطمئن باشند و در عین صداقت و درستی انجام دهند .
  • صحت و درستی مدارک ممکن است توسط CIU مورد بازبینی و بررسی قرار گیرد.
  • هر گونه درخواست که شامل مدارک غلط و گمراه کننده باشد رد خواهد شد .

 

قانونی بودن مدارک :

مدارک متقاضی (سند ازدواج ،کارت شناسایی ، گواهی عدم سوئ پیشینه)باید تاییدیه قانونی داشته باشند . این قانون برای تمامی کشورهایی که عضو کنوانسیون اپوستیل هستند می باشد. کشور هایی که عضو کنوانسیون اپوستایل نمی باشند می بایست مدارک خود را در کشور خود به تاییدیه قانونی برسانند سپس مدارک خود را به سفارت کشور پرتقال ارائه دهند .

 

تعریف همسر در مدارک

زن و مردی که به صورت قانونی ازدواج کرده اند و هر دو دارای پدر و مادر قانونی هستند و به فرزندی پذیرفته نشده اند .

 

تعریف فرزند در مدارک :

  • بچه زیر 18 سال که ازدواج نکرده و همسر نیست و ندارد .
  • فرزندی مجرد که  بالای 18 سال داشته باشد ولی همچنان به استقلال مالی نرسیده و به درخواست کننده ی اقامت وابسته باشد.
  • فرزند بالای 18 سال که در حال تحصیل می باشد .

 

تعریف پدر بزرگ و مادر بزرگ :

افرادی که پدر و مادر واقعی  متقاضی باشند و در کنار متقاضی زندگی می کنند و یا به متقاضی وابستگی مالی دارند . (این قانون شامل خواهر و برادر تحت تکلف نیز می باشد .)

 

مدارک :

 اسناد باید ضمانت و یا تاییدیه وکیل یا دفتر اسناد رسمی را دارا باشند .این اسناد باید توسط متقاضی امضا گردد.

 

کپی از مدارک :

یک کپی  برابر با اصل ازاسناد که دارای تاییدیه وکیل و یا دفتر اسناد رسمی می باشد الزامیست .کپی  ها باید صحت و درستی اسناد آن  را تایید کند .

تمامی کپی مدارک (پاسپورت ،کارت ملی ،کارت های امنیتی ) باید رنگی باشند. کپی های سیاه و سفید قابل قبول نیست .

 

نکته مهم :

تمامی هزینه ها توسط دولت پرتغال دریافت و هزینه ها نیز به روز رسانی می شود . هزینه ها متناسب به تعداد متقاضی و روند دشواری کار نیز بستگی دارد . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .

 

 

 

پاسپورت پرتغال - 5.0 out of 5 based on 17 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید