امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
پاسپورت و اقامت کشور گرانادا

پایتخت : سنت جورج.

مساحت کل : 344 کیلومتر مربع.

زبان : زبان رسمی انگلیسی و زبان محلی فرانسه می باشد.

مذهب : کاتولیک , پروشت.

نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی.

پول رایج : دلار

رشد جمعیت : %46

 

گرانادا نیز به دلیل رشد بسیار نمونه های گیاهی و ادویه ای نیز معروف است . گرانادا یکی از شگفت انگیزترین جزایر دنیاست و بسیار چشم نواز نیز می باشد .

برای دریافت اقامت و شهروندی کشور گرانادا چه کسانی حائز شرایط هستند ؟

افرادی که دارای شرایط زیر می باشند، می توانند از طریق سرمایه گذاری وارد کشور گرانادا شوند .

  • یک شخصیت اجتماعی قابل قبول باشد .
  • سابقه ی کیفری نداشته باشد .
  • از سلامت کامل برخوردار باشد .
  • دارای شرایط مالی مناسب باشد .

چرا کشور گرانادا را برای دریافت اقامت و شهروندی انتخاب کنیم ؟

  • پرونده ی شما درطول 4 ماه بررسی می گردد .
  • پدر و مادر بالای 65 سال و فرزندان زیر 25 سال ,تحت تکلف فرد درخواست کننده نیز می توانند وارد گرانادا شوند .
  • نیاز به حضور فیزیکی فرد ندارد .
  • در طول انجام پروسه ارزیابی نیاز به حضور فرد در گرانادا نیز نمی باشد.
  • عدم نیاز به حداقل سطح تحصیلات .
  • عدم نیاز به مصاحبه.
  • سفر به 100 کشور بدون نیاز به اخذ ویزا (کشور های شنگن و چین)
  • طبق توافق E-2 بین کشور گرانادا و آمریکا ,افراد گرانادایی نیز می توانند در آمریکا دارای کسب و کار باشند .
  • عدم نیاز به پرداخت مالیات.

 

متقاضیان اخذ شهروندی و پاسپورت گرانادا

از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی:

 

سرمایه گذاری درصندوق اهدای دولت (NTF) در گرانادا

در این سرمایه گذاری فرد با پرداخت 200000 $ دلار آمریکا می تواند برای خود و 4 نفر همراه (همسر و دو نفر وابسته) اقامت دریافت کند. بابت هر فرد وابسته اضافه 25000 $ دلار دریافت می شود. فرد متقاضی می تواند پول را به دو صورت اقساط و کامل به (NTF) پرداخت کند .

 

سرمایه گذاری در املاک

کوه های سینامون (cinnamon)

منطقه در دامنه ی سرسبز  کوه سینامون که تقریبا در دو مایلی ساحل Anse  با شن و ماسه های سفید واقع شده است که توسط برخی به عنوان زیباترین ساحل در دنیا شناخته شده است.هتل های زیبا برای رفت و آمد،تماشای پایتخت تاریخی سنت جورج  (ST. Gorge)،ساحل آرام ،همه ی این ها مجموعه ای را با حداقل 350،000 $ دلار آمریکا برای سرمایه گذاری یک خانواده تا چهار نفر(متقاضی اصلی ،همسر ،دو وابسته اصلی ) را فراهم آورده است. در این سرمایه گذاری به ازای هر فرد اضافه ی وابسته 25000 $ دلار مورد نیاز می باشد .

کوه  سینامون هزینه های زیر را برای درخواست کننده اصلی و همسرش در نظر گرفته است :هزینه ی سرمایه گذاری ،هزینه ی دولت و برنامه های دولتی ،هزینه ی پاسپورت ،هزینه ی سپرده های محلی و مالیات بر ارزش افزوده وهزینه های بانکی (تا 3500 $) مرتبط

ایجاد فرصت سرمایه گذاری در  کوه های cinnamon یک فرصت مناسب برای دریافت شهروندی گرانادا و آغاز ارتباط طولانی و ثمر بخش با جزیره نیز می باشد.

هزینه های اداری برای دریافت پاسپورت گرانادا:

هزینه های اقتصادی برای  دریافت برنامه  شهروندی دومینیکا برای یک فرد متقاضی مجرد 30000 $ دلار ,برای خوانواده (متقاضی + همسر ) 35000 $ دلار و برای هر فرد وابسته اضافی 2500 $ دلار می باشد . هزینه های دریافتی به تعداد افراد وابسته اضافی ,کشور ,  وضعیت اقامت و سایر خدمات مربوطه نیز می باشد .

هزینه ی مشاوره غیر قابل استرداد می باشد ,  گرچه پرداخت کننده می تواند هزینه را در دو قسط پرداخت کند .

 

هزینه های اضافه :

هزینه های دولتی (املاک )

  • برای هر فرد متقاضی اصلی و متقاضی خانواده تا چهار نفر وابسته 50،000 $ دلار

 

هزینه پردازش و سرمایه گذاری در صندوق تحول ملی (NTF):

  • متقاضی اصلی  14,750$ دلار
  • همسر و متقاضی وابسته ی بالای 18 سال 4400 $ دلار (شامل وابسته ی بالای 65 سال نیز می شود )
  • وابسته اصلی زیر 18 سال 3400 $ دلار

 

هزینه پردازش و روند سرمایه گذاری (املاک)

  • برای هر فرد متقاضی اصلی  14750$
  • همسر 4400 $
  • برای هر فرد وابسته زیر 18 سال 3400 $
  • برای هر فرد وابسته بالای 18 سال و والدین بالای 65 سال 4400 $

 

هزینه ی پردازش و روند سرمایه گذاری کلی

  • برای فرد متقاضی اصلی و همسرش 5000 $
  • برای وابسته های اضافی بین 0_11 سال 0 $
  • برای وابسته های اضافی بین 12 _17 سال 2000 $
  • برای وابسته های اضافی بالای 18 سال و والدین بالای 65 سال 5000 $

سرمایه گذاری درصندوق اهدا دولت (NTF) در گرانادا شامل هزینه ی گذرنامه ،هزینه ی سوگند و وفاداری به پرچم می باشد .

 

 

مراحل رسیدگی به درخواست شما :

روند درخواست در طول 3 ماه بررسی می شوند .مراحل مکمل یکدیگر می باشند.

  • ماه اول :
    بررسی و آماده کردن مدارک توسط شرکت و دریافت  هزینه های بررسی مدارک و سرمایه گذاری در مناطق انتخاب شده مربوط به این مرحله می باشد.
  • ماه دوم :
    ثبت درخواست های عمومی و انتقال کمک های مالی
    و ثبت درخواست شهروندی .
  • ماه سوم :
    ارسال و ثبت نام درخواست پاسپورت
    صدور پاسپورت کشور گرانادا

 

لیست مدارک مورد نیاز :

صحت و درستی مدارک تهیه شده

اقدام کنندگان درستی  مدارک و اطلاعاتشان را که خود و یا توسط وکیلشان ثبت می شود کاملا مطمئن باشند و در عین صداقت و درستی انجام دهند .

صحت و درستی مدارک ممکن است توست CIU مورد بازبینی و بررسی قرار گیرد.

هر گونه درخواست که شامل مدارک غلط و گمراه کننده باشد رد خواهد شد .

 

ترجمه مدارک :

ترجمه مدارک فقط به زبان انگلیسی و از طریق دارالترجمه رسمی انجام شود .کلیه مدارک قبل از ترجمه باید از طریق دادگستری برابر با اصل شده باشند .تمامی مدارک ترجمه شده باید دارای مهر رسمی دادگستری و مترجم مربوطه و مهر برابر با اصل نیز باشند .

 

تعریف همسر در مدارک

زن و مردی که به صورت قانونی ازدواج کرده اند و هر دو دارای پدر و مادر قانونی هستند و به فرزندی پذیرفته نشده اند .

 

تعریف فرزند در مدارک :

  • بچه زیر 18 سال که ازدواج نکرده و همسر نیست و ندارد .
  • فرزندی که بین 18 تا 25 سال باشد ولی همچنان به استقلال مالی نرسیده و به درخواست کننده ی اقامت وابسته باشد.
  • فرزند بالای 18 سال  که دارای مشکل جسمانی و ذهنی باشد و تحت تکلف درخواست کننده ی اقامت است .

 

تعریف پدر بزرگ و مادر بزرگ :

افرادی که پدر و مادر واقعی  متقاضی باشند و در کنار متقاضی زندگی می کنند و یا به متقاضی وابستگی مالی دارند .

 

مدارک :

 اسناد باید ضمانت و یا تاییدیه وکیل یا دفتر اسناد رسمی را دارا باشند .این اسناد باید توسط متقاضی امضا گردد.

 

کپی از مدارک :

یک کپی برابر با اصل ازاسناد که دارای تاییدیه وکیل و یا دفتر اسناد رسمی می باشد الزامیست .کپی ها باید صحت و درستی اسناد آن را تایید کند .

تمامی کپی مدارک (پاسپورت ،کارت ملی ،کارت های امنیتی ) باید رنگی باشند. کپی های سیاه و سفید قابل قبول نیست .

 

نکته مهم :

تمامی هزینه ها توسط دولت گرانادا دریافت و هزینه ها نیز به روز رسانی می شود . هزینه ها متناسب به تعداد متقاضی و روند دشواری کار نیز بستگی دارد . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با کارشناسان اقامت دات کو تماس بگیرید .

پاسپورت و اقامت کشور گرانادا - 5.0 out of 5 based on 16 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید