امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
پاسپورت و اقامت کشور دومینیکا


جزیره طبیعت :
نام این جزیره برای زیبایی های طبیعی دست نخورده  آن میباشد .یقینا جزیره طبیعت پرهیجان ترین جزیره ی کارائیب است. سواحل شنی بکر, کوه های باشکوه سبز ,جنگل های انبوه مناطق گرمسیری دست نخورده وغواصی 
از جاذبه های جزیره طبیعت می باشد.
 

صلاحیت ها
در راستای واجد شرایط شدن برای اخذ شهروندی (پاسپورت) از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی دومینیکا , متقاضیان باید علاوه بر انجام یکی از راه های سرمایه گذاری در دومینیکا ,با معیارهای زیر نیز مطابقت داشته باشند :

  • یک شخصیت اجتماعی قابل قبول داشته باشند.
  • سابقه کیفری نداشته باشند.
  • از سلامت کامل برخوردار باشند.
  • دارای دانش پایه زبان انگلیسی باشند .

 

چرا دومینیکا را انتخاب کنیم؟
دومینیکا یک ترکیب متنوع از زبان های انگلیسی , فرانسوی ,آفریقایی  و کارائیبی میباشد .دولت دومینیکا از لحاظ سیاسی و اقتصادی متعادل میباشد و کمترین نرخ جرم و جنایت در منطقه را داراست.
 

متقاضیان اخذ شهروندی و پاسپورت دومینیکا از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی مزایا وامتیازات ذیل را دارا می باشند:

  • عدم نیاز به حضور فیزیکی در دومینیکا
  • شامل شدن فرزندان تا سن 28 سال.
  • شامل شدن والدین / پدربزرگ و مادربزرگ بالای 55 سال.
  • عدم نیاز به سطوح  مختلف تحصیلات
  • شامل شدن دختران مجرد زیر 28 سال به صورت کامل از طریق درخواست کننده اصلی
  • عدم نیاز به تجربه مدیریتی
  • عدم نیاز به حداقل سطح تحصیلات
  • سفر به 110 کشور بدون نیاز به اخذ ویزا ( اروپا, انگلستان , هنگ کنگ ,مالزی ,سنگاپور ,ترکیه )
  • معافیت  از پرداخت مالیات برای سرمایه گذاران در دومینیکا

 

گزینه های سرمایه گذاری برای اخذ پاسپورت و وضعیت شهروندی کشور دومینیکا:

وضعیت در دومینیکا به شرح زیر می باشد:

سرمایه گذاری در صندوق اهدای دولت:

  • برنامه فردی:
    (متقاضی مجرد ) برای متقاضی مجرد نیاز به  سرمایه گذاری به میزان  100000$  دلار می باشد.
  • -برنامه خانواده :
    (متقاضی + همسر) برای واجد شرایط اصلی و همسر وی نیاز به  سرمایه گذاری به میزان 175000$ دلار می باشد .
  • -برنامه خانواده :
    (متقاضی + همسر + 2فرزند زیر 18 سال ) شخص متقاضی به همراه همسر و دو فرزند زیر 18 سال به  200000 $ دلار نیاز دارند و به ازای هر نفر وابسته اضافی 50000$ دلار آمریکا پرداخت می شود.

 
سرمایه گذاری دراملاک :
متقاضیان میبایست  ملک خود را به ارزش حداقل 200000 $  از یک شرکت ساختمانی املاک که از طرف دولت تایید شده است راخریداری نمایند .متقاضی بایست برای حداقل 3 سال سرمایه خود را حفظ کند ,

در صورت نگهداشتن ملک تا پنج سال و فروش ملک بعد از پنج سال مالک جدید (خریدار) نیز واجد شرایط شهروندی  خواهد شد.

 

هزینه های اداری برای دریافت پاسپورت دومینیکا:

  • هزینه های اداری برای  دریافت برنامه  شهروندی دومینیکا برای یک فرد متقاضی مجرد 30000 $ دلار ,
  • برای خانواده (متقاضی + همسر ) 35000 $ دلار و برای هر فرد وابسته اضافی 2500 $ دلار می باشد .
  • هزینه های دریافتی به تعداد افراد وابسته اضافی ,کشور و  وضعیت اقامت و سایر خدمات مربوطه نیز می باشد .
  • هزینه ی مشاوره غیر قابل استرداد می باشد.گرچه پرداخت کننده می تواند هزینه را در دو قسط پرداخت کند .

 

هزینه های دولتی برای برنامه سرمایه گذاری دراملاک در کشوردومینیکا به شرح ذیل می باشد :

  • متقاضی اصلی  50000 $ دلار
  • همسر متقاضی 25000 $ دلار
  • خانواده تا 4 نفر (متقاضی اصلی و 3 وابسته ) 75000 $ دلار
  • خانواده تا 6 نفر (متقاضی اصلی و تا 5 نفر وابسته ) 100000 $ دلار
  • فرد اضافی وابسته زیر 18 سال 20000 $ دلار
  • فرد اضافی وابسته بالای 18 سال 25000 $ دلار

 

هزینه پردازش و روند سرمایه گذاری :

  • متقاضی اصلی / همسر 11,250 $ دلار
  • متقاضی بالای 16 سال   7,750  $ دلار
  • متقاضی 12-16 سال 5750 $ دلار

 

هزینه ی صدور پاسپورت برای متقاضی :

  • هزینه ی پروسه معمولی صدور پاسپورت (1 هفته ) 55$ دلار
  • هزینه ی پروسه ویژه صدور پاسپورت ( 2-3 روز ) 1200 $ دلار

 

لیست مدارک مورد نیاز :

  • صحت و درستی مدارک تهیه شده
  • اقدام کنندگان درستی  مدارک و اطلاعاتشان را که خود و یا توسط وکیلشان ثبت می شود کاملا مطمئن باشند و در عین صداقت و درستی انجام دهند .
  • صحت و درستی مدارک ممکن است توست CIU مورد بازبینی و بررسی قرار گیرد.
  • هر گونه درخواست که شامل مدارک غلط و گمراه کننده باشد رد خواهد شد .

 

ترجمه مدارک :

ترجمه مدارک فقط به زبان انگلیسی و از طریق دارالترجمه رسمی انجام شود .کلیه مدارک قبل از ترجمه باید از طریق دادگستری برابر با اصل شده باشند .تمامی مدارک ترجمه شده باید دارای مهر رسمی دادگستری و مترجم مربوطه  و مهر برابر با اصل نیز باشند .

 

تعریف همسر در مدارک

زن و مردی که به صورت قانونی ازدواج کرده اند و هر دو دارای پدر و مادر قانونی هستند و به فرزندی پذیرفته نشده اند .

 

تعریف فرزند در مدارک :

  • بچه زیر 18 سال که ازدواج نکرده و همسر نیست و ندارد .
  • فرزندی که بین 18 تا 25 سال باشد ولی همچنان به استقلال مالی نرسیده و به درخواست کننده ی اقامت وابسته باشد.
  • فرزند بالای 18 سال  که دارای مشکل جسمانی و ذهنی باشد و تحت تکلف درخواست کننده ی اقامت است .

 

تعریف پدر بزرگ و مادر بزرگ :

افرادی که پدر و مادر واقعی  متقاضی باشند و در کنار متقاضی زندگی می کنند و یا به متقاضی وابستگی مالی دارند .

 

مدارک :

 اسناد باید ضمانت و یا تاییدیه وکیل یا دفتر اسناد رسمی را دارا باشند .این اسناد باید توست متقاضی امضا گردد.

 

کپی از مدارک :

یک کپی  برابر با اصل ازاسناد که دارای تاییدیه وکیل و یا دفتر اسناد رسمی می باشد الزامیست .کپی  ها باید صحت و درستی اسناد آن را تایید کند .

تمامی کپی مدارک (پاسپورت ،کارت ملی ،کارت های امنیتی ) باید رنگی باشند. کپی های سیاه و سفید قابل قبول نیست .

 

نکته مهم :

تمامی هزینه ها توسط دولت دومینیکا دریافت و هزینه ها نیز به روز رسانی می شود . هزینه ها متناسب به تعداد متقاضی و روند دشواری کار نیز بستگی دارد . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با کارشناسان اقامت دات کو تماس بگیرید .

 

مراحل رسیدگی به درخواست شما :

در جدول زیر روند درخواست و رسیدگی اخذ پاسپورت دومنیکا به شش گام های اساسی  تقسیم گردیده است. هر مرحله باید پشت سرهم صورت بپذیرد.

شروع      - مرحله اول : 

              بررسی و آماده سازی مدارک توسط شرکت و عقد قرارداد و دریافت هزینه ی مشاوره مربوط به این مرحله می باشد                       

               - مرحله دوم :

              ارسال فایل شهروندی

 ماه دوم     مرحله سوم :

              دریافت تاییدیه دولت دومینیکا برای گرفتن تابعیت از راه سرمایه گذاری .

              مرحله چهارم :

             سرمایه گذاری درگزینه انتخابی(مورد سرمایه گذاری) در صورت امکان و پرداخت هزینه های دولتی .

ماه سوم  - مرحله پنجم :

             دریافت تاییدیه تابعیت کشور دومینیکا

             مرحله ششم :

             ارسال درخواست پاسپورت (شهروندی)

ماه چهارم  صدور پاسپورت توسط کشور دومینیکا

 

 

 

 

پاسپورت و اقامت کشور دومینیکا - 5.0 out of 5 based on 17 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید