امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
پاسپورت و اقامت کشور بلغارستان

مساحت کل : 110،879 کیلومتر مربع.

زبان : زبان رسمی بلغاری (76.8%) می باشد و جمعیت کوچکی به زبان های ترکی و رمانی وجود دارد.

مذهب : 59.4% ارتادوکس – 8.2 % مسلمان و 32.8% سایر.

نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی.

پول رایج : لف بلغارستان.

رشد جمعیت : 0.6-%.

ورود به 143 کشور بدون نیاز به اخذ ویزا.

کشور بلغارستان دروازه ای ایده ال به اقتصاد اروپا و  دارای روش زندگی متفاوت است. بلغارستان کشوری متنوع همراه با فرهنگی غنی با شرایط بی نظیر برای کار و تجارت می باشد . سفر به این کشور و اطراف قاره تجربه ای بی نظیر است .

صلاحیت ها :

مطابق با برنامه قانونی سرمایه گذاری و شهروندی ارائه شده ی سریع در جمهوری بلغارستان برای اتباع خارجی , در راستای واجد شرایط شدن برای اخذ شهروندی (پاسپورت) از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی بلغارستان ، متقاضیان باید علاوه بر انجام یکی از راه های سرمایه گذاری در بلغارستان با معیار های زیر نیز مطابقت داشته باشند :

  • فرد متقاضی نباید شهروند اتحادیه اروپا باشد .
  • فرد دارای پاسپورت معتبر و یا سند معتبر دیگر برای سفر های خارج از کشور خود باشد.
  • دارای حساب بانکی با ارزش بیش از یک میلیون یورو (مورد نیاز بانک ها برای استفاده از گزینه ی مالی و سرمایه گذاری ).
  • برای استفاده از گزینه ی کامل سرمایه گذاری ، ارزش مورد نیاز حساب بانکی 511،292 € می باشد.
  • دارا بودن اسناد و مدارک که صحت منابع ومدارک ارائه شده ی سرمایه گذار را تایید کند.
  • سابقه کیفری نداشته باشد .
  • دارای گواهی وکالت برای قراردادهای سرمایه گذاری .
  • داشتن سفرهای قانونی  به بلغارستان .
  • پرداخت هزینه های اداری.

 

چرا بلغارستان  را انتخاب کنیم ؟

بلغارستان به عنوان یکی از جوان ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا ،دارای یک فرهنگ غنی و متنوع با آب و هوای معتدل و مکانی ایده ال در جنوب شرقی اروپا می باشد . سرمایه گذاری در بلغارستان  برنامه ی دریافت اقامت و شهروندی (پاسپورت) را برای شما تسریع  می بخشد .

 

 

مزایای برنامه :

  • روند دریافت اقامت سریع (6 تا 9 ماه).
  • با انتخاب " گزینه ی سریع " ظرف دو سال شهروندی کشور بلغارستان را دریافت خواهید کرد.
  • انجام سرمایه گذاری سریع با دسترسی آسان.
  • عدم نیاز به  زبان برای دریافت اقامت یا شهروندی(پاسپورت) .
  • بدون نیاز به تعهد برای ترک تابعیت فعلی .
  • دارای پایین ترین نرخ مالیات و تجارت های آزاد محیطی .

مزایای دریافت اقامت دائم کشور بلغارستان :

  • پس از پیوستن بلغارستان به کشورهای عضوشنگن ،امکان سفر به کشورها ی عضو شنگن ایجاد می شود.
  • دسترسی به مراقبت های پزشکی با کیفیتی بالا در بلغارستان و کشورهای عضو اتحادیه اروپا.
  • معافیت از مالیات مشروط بر درآمد برای شهروندان بلغارستانی .

 

مزایای دریافت شهروندی کشور بلغارستان :

  • دریافت حق (نامحدود) زندگی ، کار و تحصیل در اروپا .
  • حق مالکیت زمین در کشور های عضو اتحادیه اروپا .

 

متقاضیان اخذ شهروندی و پاسپورت بلغارستان از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی:

سرمایه گذاری درصندوق اهدای دولت (NTF) در بلغارستان

فرد تنها با پرداخت  511،292 € در یک بانک دولتی در این سرمایه گذاری پنج ساله شرکت خواهد کرد. در طول دوره ی پنج ساله ی سرمایه گذاری نیاز به پرداخت دیگری نمی باشد . در پایان دوره مقدار کامل مبلغ به فرد سرمایه گذار باز می گردد. سرمایه گذاری به طور کامل توسط اوراق قرضه ی دولتی تضمین خواهد شد .

 

سرمایه گذاری مالی بجای متقاضی توسط ما ( financing)

 فرد متقاضی سرمایه گذاری برای تامین پیش پرداخت  می تواند سرمایه ی خود را با انتخاب گزینه ی تامین سرمایه گذاری ایجاد کند.در این روند بانک دارای امتیاز نامه ی رسمی بلغارستان وام 511،292 € را برای فرد ایجاد می کند که فرد متقاضی به مدت پنج سال قادر به برداشت آن نمی باشد .این وام بدون هیچ هزینه ی دیگری به سرمایه گذار بازپرداخت می شود .

متقاضیان گزینه ی سرمایه گذاری مالی بایست به درخواست بانک دارای امتیازنامه ی رسمی بلغارستان اعتبار مالی 1میلیون یورو خود در هر جای دنیا را نیز ارائه دهند .

 

گزینه ی دریافت شهروندی سریع کشور بلغارستان

فرد سرمایه گذار،متقاضی  گزینه ی دریافت شهروندی سریع ، به متقاضی اجازه میدهد

با دو برابر کردن سرمایه خود به سرعت شهروندی بلغارستان را دریافت کند .متقاضی در این روش در الویت قرار می گیرد.

 

الزامات مورد نیاز برای دریافت گزینه ی سریع شهروندی :

  • اولا: فرد متقاضی حداقل یک سال اجازه اقامت دائم داشته باشد .
  • دوما : متقاضی با دو برابر کردن سرمایه خود به سرعت شهروندی(پاسپورت بلغارستان)را  دریافت کند . در این روش متقاضی با قرار دادن  512000 €  در یکی از بانک های دارای امتیاز رسمی بلغارستان ویا پروژه های شرکتهای منتخب بلغارستان  در الویت قرار می گیرد.
  • سوما :سرمایه ی اضافه شده ی  خود را به مدت 2 سال نیز حفظ کنند .

 

گزینه های سرمایه گذاری مالی ( finance) برای متقاضیان تنها در اختیار افراد واجد شرایط قرار می گیرد .

شرایط دریافت شهروندی کشور بلغارستان :

مطابق با قانون دریافت شهروندی کشور بلغارستان ،سرمایه گذاران خارجی که اقدام به سرمایه گذاری پنج ساله در کشور بلغارستان می نمایند قادر به دریافت شهروندی (پاسپورت) کشور بلغارستان نیز می باشند .

  • فرد متقاضی باید بالای 18 سال سن داشته باشد .
  • فرد متقاضی بایستی برای پنج سال گذشته مجوز اقامت دائم و آدرس مشخص نیز داشته باشند.
  • فرد سابقه ی کیفری نداشته باشد .

 

سرمایه گذار بایست فایل برنامه ی شهروندی را پر کرده و آزمایش های پزشکی تایید کننده ی سلامت را در کشور محل اقامت خود انجام دهد.

 

هزینه های سرمایه گذاری برای دریافت اقامت کشور بلغارستان :

 هزینه های اداری سرمایه گذاری برای دریافت برنامه اقامت وشهروندی کشور بلغارستان عبارتند از :

  • هزینه ی روند اداری کشور بلغارستان .
  • هزینه ی روند قانونی و ترجمه ی مدارک .
  • هزینه ی احراز هویت و درآمد .
  • هزینه برای فرد متقاضی اصلی و همسر 25،000 € و برای هر فرد متقاضی وابسته 2،500 € نیز می باشد .

امکان تغیر هزینه های برنامه ی اقامت و اقامت سریع باتوجه به پیچیدگی روند برنامه وتعداد افراد نیز توست دولت بلغارستان وجود دارد.

 

مراحل رسیدگی به درخواست شما :

روند درخواست در طول 8 مرحله بررسی می شوند .مراحل مکمل یکدیگر می باشند.

  • تنظیم برنامه ها و هزینه های روند اداری مربوط به این مرحله می باشد .
  • تعیین وقت ملاقات در سفارت بلغارستان .
  • ارسال برنامه ی سرمایه گذاری .
  • گرفتن تاییدیه برنامه ی سرمایه گذاری .
  • تعیین وقت دوم در سفارت بلغارستان جهت اخذ ویزای کشور بلغارستان .
  • سفر به کشور بلغارستان پس از اخذ ویزا و ارسال درخواست اقامت دائم PR.
  • دریافت تاییدیه اقامت دائم و و ارسال درخواست  برای دریافت کارت PR.
  • دریافت کارت PR بلغاری (سه روز بعد از برنامه).

پس از صدور کارت شهروندی بلغارستانی فرد متقاضی اصلی،وی می تواند برای خانواده خود اقدام کند( دریافت کارت

شهروندی ممکن است به شش ماه وقت نیاز داشته باشد ).هر فرد متقاضی وابسته دو سفر اجباری به کشور بلغارستان دارد.

 

لیست مدارک مورد نیاز :

 صحت و درستی مدارک تهیه شده

اقدام کنندگان درستی  مدارک و اطلاعاتشان را که خود و یا توسط وکیلشان ثبت می شود کاملا مطمئن باشند و در عین صداقت و درستی انجام دهند .

صحت و درستی مدارک ممکن است توست CIU مورد بازبینی و بررسی قرار گیرد.

هر گونه درخواست که شامل مدارک غلط و گمراه کننده باشد رد خواهد شد .

 

 

قانونی بودن مدارک :

مدارک متقاضی (سند ازدواج ،کارت شناسایی ، گواهی عدم سوئ پیشینه)باید تاییدیه قانونی داشته باشند . این قانون برای تمامی کشورهایی که عضو کنوانسیون اپوستیل هستند می باشد.

 

تعریف همسر در مدارک:

زن و مردی که به صورت قانونی ازدواج کرده اند و هر دو دارای پدر و مادر قانونی هستند و به فرزندی پذیرفته نشده اند .

 

تعریف فرزند در مدارک :

  • بچه زیر 18 سال که ازدواج نکرده و همسر نیست و ندارد.
  • فرزندی که بین 18 تا 25 سال باشد ولی همچنان به استقلال مالی نرسیده و به درخواست کننده ی اقامت وابسته باشد.
  • فرزند بالای 18 سال  که دارای مشکل جسمانی و ذهنی باشد و تحت تکلف درخواست کننده ی اقامت است .

 

تعریف پدر بزرگ و مادر بزرگ :

افرادی که پدر و مادر واقعی  متقاضی باشند و در کنار متقاضی زندگی می کنند و یا به متقاضی وابستگی مالی دارند .

 

مدارک :

 اسناد باید ضمانت و یا تاییدیه وکیل یا دفتر اسناد رسمی را دارا باشند .این اسناد باید توست متقاضی امضا گردد.

 

نکته مهم :

تمامی هزینه ها توسط دولت بلغارستان دریافت و هزینه ها نیز به روز رسانی می شود . هزینه ها متناسب به تعداد متقاضی و روند دشواری کار نیز بستگی دارد . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با کارشناسان اقامت دات کو تماس بگیرید.

 

پاسپورت و اقامت کشور بلغارستان - 5.0 out of 5 based on 20 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید