امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
سنت لوسیا

پایتخت : کاستریس

مساحت کل : 616 کیلومتر مربع.

زبان : زبان رسمی انگلیسی و زبان محلی فرانسه می باشد.

مذهب :61.5 % کلیسای کاتولیک روم –25.5% پروتستان  -3.4 %مسیحی و 9.6 % سایر ادیان .

نوع حکومت : دموکراسی پارلمانی.

پول رایج :   دلار کارائیب شرقی (سنت).

رشد جمعیت :0.33 %

ورود  به  100 کشور بدون نیاز به اخذ ویزا.

 

شاخص اقامت دات کو ، یک ارزیابی کلی ،مقایسه ی کشور ها و برنامه ی سرمایه گذاری خود می باشد .

سنت لوسیا مکانی جدید و مسلما بهترین موقعیت برای دریافت شهروندی(پاسپورت) از طریق سرمایه گذاری می باشد.

 

صلاحیت ها :

برنامه ی دریافت شهروندی کشور سنت لوسیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2015 تحت شرایط و قوانین خاص اعطای پاسپورت ازطریق سرمایه گذاری  آغاز شد و آن را به مناسب ترین مکان در لیست کشور های جدید  برای دریافت پاسپورت از طریق سرمایه گذاری در منطقه ی کارائیب تبدیل کرد . سنت لوسیا تمامی مزایای منطقه را دارا می باشد .

متقاضیان باید علاوه بر انجام یکی از راه های سرمایه گذاری درسنت لوسیا با معیار های زیر نیز مطابقت داشته باشند :

  • یک  شخصیت اجتماعی قابل قبول داشته باشند.
  • سابقه کیفری نداشته باشند.
  • از سلامت کامل برخوردار باشند.

 

چرا سنت لوسیا را انتخاب کنیم؟

سنت لوسیا به واسطه ی کشور های همسایه ی کارائیب دهه ها تجربیاتی به ارث برده است . سنت لوسیا متعهد به انتخاب بهترین راه وکارامدترین برنامه ی سرمایه گذاری و دریافت شهروندی برای سرمایه گذاران می باشد . سنت لوسیا همچنین افراد با تابعیت دوگانه را نیز به رسمیت می شناسد .برنامه ی سنت لوسیا گسترش کسب و کار و کاهش مالیات از شهروندان خود می باشد .

 

مزایای برنامه :

  • روند دریافت اقامت وپاسپورت سریع سنت لوسیل تنها در طول سه ماه که شامل :
  • فرزندان وابسته ی زیر 25 سال .
  • والدین وابسته بالای 65 سال که با فرد متقاضی اصلی زندگی می کنند.
  • فرزند و یا پدر و مادر فرد متقاضی اصلی که دارای مشکل جسمانی و ذهنی باشد و تحت تکلف درخواست کننده ی اقامت است .
  • عدم نیاز به حضور متقاضی در سنت لوسیا .
  • عدم نیاز به سفر به سنت لوسیا در طول روند درخواست .
  • عدم نیاز به مصاحبه ،سابقه ی تحصیلی و مدیریتی.
  • عدم نیاز به اخذ ویزا برای سفر به 100 کشور از جمله کشورهای عضو شنگن ،کشورانگلستان و هنگ کنگ .
  • عدم نیاز به پرداخت مالیات بر درآمد در سراسر دنیا.

 

متقاضیان اخذ شهروندی و پاسپورت سنت لوسیا از طریق برنامه سرمایه گذاری اقتصادی از چهار مسیر میتوانند اقدام کنند :

۱- سرمایه گذاری درصندوق اهدای دولت (NEF) در سنت لوسیا

صندوق اهدائ دولت ممکن است که سهم خود را بعنوان کمک مالی به سازمان( NEF (Near east foundation ) تقدیم دارد.

برنامه فردی:

(متقاضی مجرد )

برای متقاضی مجرد نیاز به  سرمایه گذاری به میزان  100000$  دلار می باشد.

 

برنامه ی خانواده :

(متقاضی + همسر)

برای متقاضی اصلی و همسرش میزان 165000 $ دلار مورد نیاز می باشد .

 

برنامه ی خانواده :

(متقاضی + همسر + 2 فرزند )

برای متقاضی اصلی و همسر و دو وابسته ی اصلی 190000 $ دلار مورد نیاز می باشد .

 

برای هر فرد وابسته ی اضافی  نیاز به  سرمایه گذاری به میزان  25000 $ دلار می باشد .

 

۲- سرمایه گذاری در املاک

متقاضیان میبایست ملک خود را به ارزش حداقل 300000 $  از یک شرکت ساختمانی املاک که از طرف دولت تایید شده است را خریداری نمایند .متقاضی بایست برای حداقل 5 سال سرمایه خود را حفظ کند ,

هزینه های اداری و مالیاتی به طور جداگانه پرداخت خواهد شد .

 

۳- هزینه های سرمایه گذاری در اوراق قرضه کشور سنت لوسیا به شرح ذیل می باشد :

فرد متقاضی و خانواده ،پس از گرفتن تاییدیه می تواند گزینه ی سرمایه گذاری در صندوق قرضه ی دولتی کشور سنت لوسیا را انتخاب کند . این طرح نیز به مدت پنج سال به طول می انجامد و میزان هزینه ی مورد نیاز پرداختی با توجه به تعداد افراد خانواده نیز می باشد .

  • متقاضی مجرد : 500،000 $ دلار
  • متقاضی اصلی و همسر : 535،000 $ دلار
  • خانواده تا سه نفر وابسته اصلی (همسر + دو فرزند ) : 550،000 $ دلار
  • برای هر فرد اضافی وابسته 25،000 $ دلار  مورد نیاز است .

 

4- پروژه سرمایه گذاری شرکتی ( کارآفرینی ) کشور سانت لوسیا

متقاضیان می توانند با سرمایه گذاری حداقل 3.5 میلیون دلار آمریکا تاییدیه ی پروژه ی شرکت را نیز دریافت و حداقل سه شغل را ایجاد کنند .متقاضیان سرمایه گذاری گروهی تا شش نفر متقاضی واجد شرایط با سرمایه گذاری به ارزش شش 6 میلیون دلار(هر فرد 1 میلیون $ ) امکان پذیر می باشد که در مجموع شش کارآفرینی میبایست صورت بپذیرد.

پروژه های تایید شده میبایست در رابطه با یکی از موارد ذیل باشد :

رستوران های خاص ، کشتی های تفریحی و بنادر و اسکله ، کشت گیاهان ، محصولات دارویی ، بندر گاه ها ، جاده ها ، پل ها ، بزرگراه ها و موسسات تحقیقاتی و خدماتی و یا دانشگاه های علوم دریایی .

 

 

- هزینه های اداری برای دریافت پاسپورت سنت لوسیا :

هزینه های اداری برای  فرد متقاضی اصلی مجرد 30،000 $ ، برای خانواده (متقاضی اصلی + همسر )  35000 $ دلار و برای هر فرد وابسته ی اضافی 2500 $ دلار مورد نیاز می باشد .

هزینه های دریافتی با توجه به تعداد افراد وابسته اضافی ,کشور و  وضعیت اقامت و سایر خدمات مربوطه نیز  می باشد. هزینه ی مشاوره غیر قابل استرداد می باشد .گرچه پرداخت کننده می تواند هزینه را در دو قسط پرداخت کند .

امکان تغیر هزینه های تمامی برنامه ها باتوجه به پیچیدگی روند برنامه وتعداد افراد نیز توسط دولت سنت لوسیا وجود دارد. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .

 

- هزینه های اضافه :

 

متقاضیان و خانواده ی آنها نیز با توجه به تعداد افراد خانواده هزینه های غیر قابل استرداد خود را نیز میبایست بپردازند و یکی از راه های سرمایه گذاری ذیل را انتخاب کنند .

هزینه های اداری و دولتی )  املاک \ سرمایه گذاری ) :

- متقاضی اصلی : 50،000 $ دلار

- همسر و یا فرد متقاضی وابسته ی بالای 18 سال : 35،000 $ دلار

- فرزندان وابسته زیر 18 سال : 25،000 $ دلار 

 

- هزینه های دولتی (اوراق قرضه )

هزینه های دولتی برای هر برنامه 50،000 $ دلار می باشد .

 

- هزینه پردازش و روند سرمایه گذاری غیر قابل استرداد

متقاضی اصلی : 2،000 $ دلار

برای هر فرد وابسته ی بالای 16 سال :1،000 $ دلار

 

 

- هزینه ی پردازش و روند سرمایه گذاری کلی

متقاضی اصلی : 7،500 $ دلار

برای هر فرد وابسته ی اضافی : 5،000 $ دلار

 

پردازش و روند سرمایه گذاری کلی هزینه ی صدور پاسپورت الکترونیکی برای متقاضی اصلی تا دو نفر وابسته ی اصلی را شامل می شود .

 

 

مراحل رسیدگی به درخواست شما :

روند درخواست در طول 4 ماه بررسی می شوند .مراحل مکمل یکدیگر می باشند.

ماه اول :

  • بررسی و آماده کردن مدارک توسط شرکت و دریافت  هزینه های بررسی مدارک  مربوط به این مرحله می باشد.

ماه دوم :

  • ارسال فایل شهروندی
  • اخذ تاییدیه دولت برای دریافت شهروندی دولت سنت لوسیا از راه سرمایه گذاری در طی نامه ای در این مرحله اعلام  خواهد شد .

ماه سوم :

  • سرمایه گذاری در مناطق انتخاب شده و پرداخت هزینه های دولتی در صورت قابل اجرا بودن .
  • صدور پاسپورت

ماه چهارم :

  • ارسال و ثبت نام درخواست پاسپورت
  • صدور پاسپورت کشور سنت لوسیا

 

 

لیست مدارک مورد نیاز

صحت و درستی مدارک تهیه شده:

اقدام کنندگان درستی  مدارک و اطلاعاتشان را که خود و یا توسط وکیلشان ثبت می شود کاملا مطمئن باشند و در عین صداقت و درستی انجام دهند .

صحت و درستی مدارک ممکن است توسط CIU مورد بازبینی و بررسی قرار گیرد.

هر گونه درخواست که شامل مدارک غلط و گمراه کننده باشد رد خواهد شد .

 

 

ترجمه مدارک :

ترجمه مدارک فقط به زبان انگلیسی و از طریق دارالترجمه رسمی انجام شود .کلیه مدارک قبل از ترجمه باید از طریق دادگستری برابر با اصل شده باشند .تمامی مدارک ترجمه شده باید دارای مهر رسمی دادگستری و مترجم مربوطه  و مهر برابر با اصل نیز باشند .

 

تعریف همسر در مدارک

زن و مردی که به صورت قانونی ازدواج کرده اند و هر دو دارای پدر و مادر قانونی هستند و به فرزندی پذیرفته نشده باشند .

 

تعریف فرزند در مدارک :

  • بچه زیر 18 سال که ازدواج نکرده و همسر نداشته باشد .
  • فرزندی که بین 18 تا 25 سال باشد ولی همچنان به استقلال مالی نرسیده و به درخواست کننده ی اقامت وابسته باشد.
  • فرزند بالای 18 سال  که دارای مشکل جسمانی و ذهنی باشد و تحت تکلف درخواست کننده ی اقامت است .

 

تعریف پدر بزرگ و مادر بزرگ :

افرادی که پدر و مادر واقعی  متقاضی باشند و در کنار متقاضی زندگی می کنند و یا به متقاضی وابستگی مالی دارند .

 

مدارک :

  • اسناد باید ضمانت و یا تاییدیه وکیل یا دفتر اسناد رسمی را دارا باشند .
  • این اسناد باید توسط متقاضی امضا گردد.
  • ارتباط خود را با مدیریت حفظ کنید .

           

نکته مهم :

تمامی هزینه ها توسط دولت سنت لوسیا  دریافت و هزینه ها نیز به روز رسانی می شود . هزینه ها متناسب به تعداد متقاضی و روند دشواری کار نیز بستگی دارد . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .

 

سنت لوسیا - 5.0 out of 5 based on 30 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید