امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
پیشنهاد ویژه ما برای اخذ ویزای انگلیس

در انگلستان دو نوع ویزای سرمایه گذاری وجود دارد که بیشتر مورد توجه متقاضیان میباشد:

 

  • ویزای دو میلیون پوندی در انگلستان
  • ویزای سرمایه گذاری از طریق 200.000 پوندی در انگلستان یا ویزای کار آفرینی

 

 هر دو روش از طریق سرمایه گذاری در این کشور صورت میگیرد . با توجه به شرایط عمومی متقاضیان ما در گذشته و همچنین شرایط اقتصادی در ایران و همچنین شرایط ویژه و آسان ویزای کارآفرینی از طریق سرمایه گذاری به مبلغ دویست هزار پوندی ، که در قانون مهاجرتی کشور انگلستان پیش بینی شده است و پیشنهاد ویژه اقامت دات کو این گزینه در بین گزینه های مهاجرتی به انگلستان می باشد.

شما در این ویزا میتوانید همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به همراه داشته باشید . شما میتوانید مبلغ فوق الذکر را در حساب شخصی خودتان در یکی از بانکهای پاسارگاد یا پارسیان به مدت سه ماه نگه دارید. شما باید برای این نوع ویزا یک پاسپورت معتبر داشته باشید و اینکه مدرک معتبر برای داشتن مبلغ مورد نظر در بانک که اثبات کند شما مالک این مبلغ میباشید .

ولی اگر شما خواستار ویزای انگلیس باشید با مبلغ 200.000 پوند باید طرح تجاری داشته باشید ، در صورت نداشتن طرح تجاری امکان درخواست ویزا وجود ندارد.

شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری به مبلغ 200.000 پوند:

 

  • دارای مدرک ایتلس در حد نمره 4 باشد.
  • سابقه تجاری در ایران داشته باشد.
  • یک پروپوزالی در مورد شغل تجاری خود ارایه دهد که پس از ارایه آن.
  • یک بیزینس پلن از طریق وکلای موسسه وتیم مالی موسسه ما در انگلستان به مدت سه هفته نوشته میشود.

 

که بعد از اتمام آن مدت وقت از سفارت گرفته میشود و بعد از مراجعه به سفارت و تکمیل بودن تمام مدارک لازم با گذشت دو هفته سفارت جواب نهایی خود را اعلام میکند.

مدارک لازم برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری به مبلغ 200.000 پوند:

 

  • کپی پاسپورت متقاضی و سایر اعضای خانواده 2
  • کلیه صورتحسابهای بانکی موجود از بانک پاسارگاد یا بانک پارسیان
  • جواز کسب و ترجمه کلیه فعالیتهای اقتصادی متقاضی
  • رزومه کامل شغلی و بازرگانی تحصیلی
  • پروپوزال متقاضی که هدف  درچه نوع تجارتی را در انگلیس دارد؟

 

بعد از اتمام اقدامات ذکر شده ویزای سه ساله و چهار ماه در اختیار متقاضی قرار میگیرد و بعد از سپری شدن مدت فوق الذکر مجددا ویزای دو ساله در اختیار فرد قرار میگیرد و بعد از انقضاء 5 سال باگذشت 1 سال متقاضی میتواند اقامت دایم کشور انگلیس را کسب کند بنابر این مجموعا 6 سال برای اخذ پاسپورت انگلستان نیاز میباشد.

 

پیشنهاد ویژه ما برای اخذ ویزای انگلیس - 5.0 out of 5 based on 61 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید