امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی

یکی از راه های اقامت در انگلیس ویزای کار می باشد که شما به عنوان یک فرد متخصص و شاغل در انگلیس معرفی می شوید .

این یك حقیقت تلخ است كه برخلاف پیشرفت در سالهای اخیر, بیشتر افراد در اروپا و انگلستان فاقد مهارت های كافی  می باشند. تقریبا یك سوم جمعیت اروپا (حدود 77 میلیون نفر) كه بین 25 تا 64 سال سن دارند، یا مهارت ندارند یا سطح مهارت آنها پایین است ، فقط یك چهارم واجد مهارت در سطح بالا می باشند. آنهایی هم كه مهارت پایینی دارند كمتر به دنبال ارتقا سطح مهارتهایشان می باشند ، چالش بزرگ دیگر این است كه افراد مهارت های مناسب ندارند. در واقع صحبت از قابلیت اشتغال افراد در كوتاه مدت نیست بلكه میزان ظرفیت آنان برای سازگاری با مشاغل آینده است. در طول دهه گذشته نظام های آموزش شغلی  و حرفه ای در اروپا و انگلیس نسبت به نیازهای جامعه مناسب تر و پاسخگوتر شده اند ولی ناهماهنگی و عدم تطابق موجود در بازار کسب و کار ناشی از كمبود مهارت ها و شكاف ‌های مهارتی است كه همزمان با بیكاری وجود دارند.

افزایش رقابت جهانی این نكته را خاطر نشان می كند كه كشورهای اروپایی دیگر نمی توانند بر سر هزینه و قیمت رقابت كنند و نیاز دارند كه خدمات و كالاها را  با نوآوری وكیفیت بالاتر توسط افراد با سطح مهارت بالا تولید كنند.

به‌ كارگیری خلاقیت و كارآفرینی در فرآیند آموزش برای توسعه ضروری می باشد. خروج از بحران آهنگ بازسازی اقتصادی را سرعت می بخشد و بر نوع مهارت های مورد نیاز تاثیر می گذارد ، روندهای جمعیتی فشار برای غلبه بر این چالش را افزایش می دهد. تعداد جوانان فارغ التحصیل از دانشگاه‌ها و مدارس روز به روز كمتر می شود و در عوض تعداد نیروی كار در گروه سنی بالای 50 سال افزایش می یابد. تعداد افراد بالای 65 سال در مقایسه با افراد 15 تا 64 سال از 26 درصد در سال  2008 به 38 درصد در سال 2030 خواهد رسید كه این مسئله افزایش بار تكفل را به همراه خواهد داشت، ارتقا سطح مهارت فقط مخصوص جوانان مشغول به تحصیل در دانشگاه نبوده بلكه همه افراد اعم از شاغل و بیكار‌ ، پیر و جوان ، مرد و ‌زن  ، مدیر و ‌كارمند در همه سطوح را در بر می گیرد.

حال نیز با دانستن مطالب فوق درباره فضای جذب مهارت های شغلی در کشورهای اروپایی و انگلستان در ذیل موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق مهارتهای شغلی آمده است :

  • دعوتنامه کاری (Sponsorship-Letter) حاوی یک پیشنهاد کاری مکتوب با حقوق مناسب از یک کارفرمای انگلیسی
  • پرینت حساب بانکی 90 روز اخیر متقاضی به مبلغ حداقل 945 پوند سپرده ثابت
  • میزان دانش متوسط متقاضی به زبان انگلیسی

شایان ذکرست همسر و فرزندان زیر 18 سال متقاضی نیز شامل اخذ ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی دقیق با پروسه ویزای از طریق مهارتهای شغلی انگلستان همچنین اخذ مشاوره رایگان از طریق راههای ارتباطی ما تماس حاصل فرمایید.

 

 

{plusone}

ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی - 5.0 out of 5 based on 16 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید