امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
ویزای انگلیس از طریق تحصیلی

یکی از راه های اقامت در انگلیس ویزای تحصیلی می باشد که شما به عنوان یک فرد متخصص و دانشجو در انگلیس معرفی می شوید .

شاید مهمترین دلایل و اهدافی برای دانشجویایی که قصد اعزام به خارج را دارند مواردی زیر است:

  • بالا بردن سطح دانش
  • کسب تجربه تحصیل و زندگی در یک کشور خارجی
  • یادگیری زبان

 دلایل بسیار زیادی وجود دارد که همه ساله هزاران دانشجو به منظور تحصیل در انگلستان به این کشور سفر می کنند. که تنها چند مورد از این دلایل در اینجا ذکر می شود:

مدارک تحصیلی دانشگاه های انگلستان در سراسر جهان اعتبار داشته و به رسمیت شناخته شده اند. با تحصیل در انگلستان شما تجربه ارزشمندی از صحبت کردن به زبان انگلیسی در کشوری که زبان بومی آن انگلیسی است به دست می آورید و می توانید به استخدام کنندگان آینده استقلال زبانی و انگیزه و علاقه شخصی خودتان را نشان دهید.

برخی از مشهورترین دانشگاههای جهان، از جمله دانشگاه کمبریج و آکسفورد در بریتانیا قرار دارند. موسسات آموزشی بریتانیا نیز به سبب کیفیت بالا و رعایت استانداردهای بالای آموزشی اعتبار و شهرت جهانی به دست آورده اند. با تحصیل در بریتانیا شما نیز بخشی از آن میراث فرهنگ آموزشی محسوب می شوید .

همچنین موسساتی که مایل به چند ملیتی ساختن محیط آموزشی خود هستند ، می خواهند میان دانشجویان بین المللی خود تعادل برقرار باشد و دانشجویان کشورهای متنوع را در دانشگاه خود داشته باشند. در این صورت دانشجویان و اساتید بومی این فرصت را خواهند داشت که با قشر جوان کشورهای سراسر جهان تعامل داشته باشند و یکی دیگر از عواملی که موجب می شود دانشجویان ایرانی برای تحصیل به یک کشور انگلستان مسافرت کنند یادگیری زبان انگلیسی می باشد. طبق آمارهای ارائه شده نشان می دهد ، دانشجویان بسیاری از کشورهای اروپائی غیر انگلیسی زبان کشور های استرالیا، امریکا و انگلستان را برای یادگیری زبان انگلیسی که زبان خارجی است انتخاب می کنند.

طبق آمار رسمی تعداد ویزاهای دانشجویی اخذ شده برای تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی در کشور انگلستان را نشان می دهد، تعداد دانشجویان در حال تحصیل در این کشور از کشور های آسیایی و خاورمیانه آمار بسیار بالایی را در این لیست دارند و این آمار در برخی کشور ها نظیر ترکیه، پاکستان، عراق و امارات متحده عربی از آمار دانشجویان ایرانی نیز بیشتر است.

 حال نیز با دانستن مطالب فوق درباره فضای تحصیلی و دانشگاهی در کشور انگلستان در ذیل موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق تحصیل آمده است :

اگر سن شما 18 سال یا بالاتر است و قصد رفتن به انگلستان را دارید به مدت حداکثر شش ماه در یک رشته تحصیلی پذیرش و شروع به تحصیل نمایید.
نکته: اگر از طریق ویزای دانشجویی انگلستان آمده باشید ، نمی توانید ویزای خود را به ویزای دیگر از نوع عمومی تغییر نمایید بلکه باید برای بدست آوردن این ویزا از کشور محل زندگی خود اقدام نموده باشید.

 

شما میتوانید برای آشنایی با دانشگاه های مطرح انگلستان لینک های زیر را دنبال کنید                

دانشگاه کنت                       کالج دانشگاهی لندن                                      دانشگاه آستون                               دانشگاه کوین مری                                      

    دانشگاه منچستر                                 دانشگاه SOAS                                       دانشگاه برونل                              دانشگاه بیرمنگام  

 



{plusone}

ویزای تحصیلی انگلستان - 5.0 out of 5 based on 16 votes

دیدگاه‌ها   

+1 #2 Ahmaad 1396-02-08 15:01
سلام ممنون از مطالب خوبتون ! برای تحصیل در انگلیس ایا ضمانت مالی نیاز داره در داخل کشور؟
نقل قول کردن
+2 #1 سجاد 1396-02-05 16:25
ممنون میشم که از هزینه های تحصیلی و اقامت در انگلستان هم مطالبی رو در اختیارمون بذارید !
با تشکر از سایت خوبتون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید