امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
 ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی

یکی از راه های اقامت در انگلیس سرمایه گذاری و ایجاد شغل به عنوان یک فرد کارآفرین می باشد.

کارآفرینی موضوعی است که از اواخر قرن بیستم مورد توجه محافل آموزشی کشورهای جهان قرار گرفته است. افرادی که یک فرصت شغلی جدید در صنعت کشوری یا منطقه جغرافیایی ایجاد می کنند، کارآفرین هستند. افراد کار آفرین اغلب این کار را با ایجاد شرکت یا کسب و کاری تازه انجام می نمایند. اما آنها همچنین فرصتهای جدید شغلی را با ورود یک محصول یا ایجاد یک کسب و کار جدید ایجاد می کنند. پیرو این امر در کارخانجات بزرگ خطوط تولید تازه ای به راه می اندازند و یا با ایجاد بخش هایی تازه که قبلاً وجود نداشت باعث ایجاد بازاری تازه و نو می شوند، که با این تعریف کارآفرین هستند. به بیان جامع تر کارآفرینان منابع را مدیریت می نمایند تا فرآیند نویی بسازند، اعم از شغل تازه یا کالا یا خدمت یا حتی بازار کسب و کار نو - آنچه کارآفرینان موفق را از کارآفرینان دیگر متمایز می نماید، سرعت توسعه فعالیت اقتصادی آنان در زمینه های یاد شده است. آنها موقعیت هایی را که در کسب و کار دیگران به آنها توجهی نمی کنند می یابند و همین ایده نو و تازه بهره برداری نموده و در ذهن آنها شکل می دهد.

آنها به دقت پیش بینی می نمایند و خودشان را بخوبی در بازاری که در حال انتقال و تغییر است جا می اندازند که از این نظر مبتکر و مخترع شناخته می شوند.

در بین برنامه های مهاجرت کشورهای مختلف اروپا به جرات میتوان ادعا نمود بهترین و ارزانترین برنامه را کشور انگلستان ارایه نموده است. همانطور که قبلا عنوان نمودیم انگستان به لحاظ تشویق کارافرینهای دنیا برای ارایه راههای متنوع اقتصادی به منظور اشتغال زایی مبادرت به تصویب مدل ساده و ارزانی برای متقاضیان ویزا و اقامت انگلستان نموده است. اغلب کشورهای اروپایی به منظور جذب سرمایه و جبران کسری بودجه و اعتبارات جاری خود برنامه های مهاجرتی مختلفی را به منظور تشویق سرمایه گذاران خارجی تبیین کرده اند من جمله تشویق متقاضیان مهاجرت و اقامت در اروپا به خرید ملک در قبال اعطای مجوز ویزا و اقامت در کشورهای اروپایی. اما نکته جالب توجه در اخذ ویزای انگلستان و اقامت بریتانیا این است که بر خلاف این کشورها در کشور انگلستان با خرید آپارتمان متقاضی نمی تواند مجوز اقامت انگلستان را کسب نماید بلکه انگلستان به ایده های اقتصادی و طرح های کارآفرین توجه بیشتری داشته وصاحبان مشاغل مختف در صورت ارایه طرح اقتصادی که متضمن اشتغال در انگلستان باشد و متقاضی توانایی سرمایه گذاری به میزان دویست هزار پوند در طرح کارافرینی خود داشته باشند میتوانند در حدود کمتر از یکماه مجوز اقامت انگلستان رادریافت نمایند.
از این رو اقامت دات کو تیم ورزیده و مجربی از مشاوران اقتصادی را از کشور انگلستان به استخدام خود دراورده است. تیمی با تسلط کامل به نیازهای اقتصادی انگلستان واطلاعات اقتصادی لازم نسبت به آنچه بریتانیا به آن نیاز دارد تا با مشاوره به متقاضیان خود وتنظیم پروپوزال های حرفه ای مراجعین خود را از مراجعه به مراکز فعال دیگردراین خصوص و پرداخت هزینه های گزاف جهت تنظیم طرح اقتصادی کارافرینی بی نیاز نماید. لذا در صورتی که شما متقاضی محترم فاقد پروپوزال و طرح تجاری برای اخذ ویزای انگلستان می باشید تیم مشاوران اقتصادی اقامت دات کو در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به پرداخت هیچ مبلغی و به صورت رایگان پروپوزال تجاری شما را به بالاترین کیفیت ممکن تنظیم و با در نظر گرفتن توانایی ها و تمایلات اقتصادی و سوابق شما تهیه نموده و تضمین می نماید طرح شما توسط دولت انگلستان تایید گردد.
با توجه به اهمیت طرح تجاری برای اخذ اقامت انگلستان و ذکر مجدد این موضوع که همانطوریکه عنوان گردید اولویت دولت انگلستان به ایجاد اشتغال و طرح های نوین اقتصادی بوده و سرمایه گذاری به تنهایی نمیتواند منجر به صدور مجوز اقامت و ویزای انگلستان گردد لذا تیم اقامت دات کو نیز تمام تلاش و توجه خود را معطوف به تشکیل تیم قوی و کارآزموده اقتصادی خود نموده به شکلی که امروزه میتواند با اتکا به این تیم ودر کنار وکلای خبره خود ویزای انگلستان را بصورت کاملا تضمینی برای متقاضیان وفادار خود در سریعترین زمان ممکن اخذ نماید.

گروه های کاری که برای اقامت کارآفرینی انگلستان ، شما می توانید در آن ها ورود پیدا کنید عبارتند از :

  • خدمات فنی و مهندسی
  • اطلاعات و ارتباطات
  • رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن
  • انبوه سازی، املاك و مستغلات
  • اوراق تامین مالی
  • صندوق سرمایه گذاری قابل معامله
  • فعالیتهای كمكی به نهادهای مالی واسط
  • واسطه‌گری‌های مالی و پولی
  • مخابرات
  • حمل و نقل آبی
  • حمل ونقل، انبارداری و ارتباطات
  • سایر واسطه گریهای مالی
  • بانكها و موسسات اعتباری
  • هتل و رستوران
  • سایر محصولات كانی غیرفلزی
  • سیمان، آهك و گچ
  • كاشی و سرامیك
  • پیمانكاری صنعتی
  • محصولات شیمیایی
  • مواد و محصولات دارویی
  • محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شكر
  • عرضه برق، گاز، بخاروآب گرم
  • شرکتهای چند رشته ای صنعتی
  • قند و شكر
  • خودرو و ساخت قطعات
  • ماشین آلات و دستگاه‌های برقی
  • ماشین آلات و تجهیزات
  • ساخت محصولات فلزی
  • فلزات اساسی
  • لاستیك و پلاستیك
  • فراورده های نفتی، كك و سوخت هسته ای
  • محصولات كاغذی
  • منسوجات
  • استخراج کانه های فلزی
  • استخراج نفت گاز و خدمات جنبی جز اکتشاف
  • زراعت و خدمات وابسته
  • موسسات سرمایه گذاری

 

در نهایت موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی به ترتیب ذیل می باشد:

آمادگی مالی در حدود دویست هزار پوند برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل در انگلستان

آشنایی به زبان انگلیسی در حد متوسط و واجدین میتوانند همسر و فرزندان خود را به انگلیس همراه بیاورند. سفارت بعد از مدت سه هفته به درخواست ویزا رسیدگی کرده و در صورت تایید سفارت به مدت سه سال و چهار ماه ویزا صادر کرده و  قابل تمدید به مدت دو سال میباشد و بعد از مدت ذکر شده میتوانند اقامت دایم خود را اخذ نمایند.

مدارک لازم برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی:

 

  • پاسپورت
  • عکس رنگی
  • صورت حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  • پس انداز به مبلغ هزار پوند
  • دسترسی به مبلغ دویست هزار پوند

 

 جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی دقیق با پروسه ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلستان همچنین اخذ مشاوره رایگان از طریق راههای ارتباطی ما تماس حاصل فرمایید.

 

{plusone}

اقامت کارآفرینی انگلستان - 5.0 out of 5 based on 29 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید