امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی برای متخصصان

اکثر کشورهای پیشرفته دنیا من جمله انگلستان از ایده های نوین و طرح های نوآورانه متخصصان دیگر کشورها به شکل چشم گیری استقبال می نمایند. از آنجایی که اکثریت قریب به اتفاق کشورهای توسعه یافته نیز از مشکل ایجاد شغل برای اتباع خود رنج می برند به نحوی که  این موضوع به تنهایی در انتخاب و تشکیل دولتهای این کشورها در سالهای اخیر تاثیر شایان توجهی داشته است به این لحاظ تقریبا تمام دولتهای اروپایی برای بقا و یا انتخاب مجدد نیازمند ایجاد شغل های جدید میباشند و از این رو در برنامه های خود مشوق های متعددی را برای متخصصان در تصمیمات و قوانین مهاجرتی کشور پیش بینی می نمایند.

با توجه به این موضوع که ایده های جدید نوعا باعث کارآفرینی و ایجاد اشتغال میگردد کشور انگلستان نیز جهت کار آفرینی برای اتباع خود از متخصصان و نوآوران علمی- هنری- اقتصادی و صنعتی که دارای ایده های جدیدی که منجر به اشتغال اتباع انگلستان گردد و این ایده ها نوین و امکانپذیر بوده و قبلا درانگلستان وجود نداشته باشد ویا اجرا نشده باشد حمایت می نماید.

متخصصین و کارافرینان و تحصیلکرده های تمامی کشورها منجمله متخصصان ایرانی که دارای حداقل مدرک کارشناسی (لیسانس) باشند و در موضوع تخصص خود دارای طرح های نوین ویا دارای مهارت و توانایی خاص در هر رشته ای باشند می توانند ایده و پروپوزال خود را به کشور انگلستان منتقل نموده و از این کشور اقامت دایم دریافت نموده و در نهایت تابعیت و پاسپورت انگلستان را برای خود و اعضای خانواده خود دریافت نمایند.

توجه داشته باشید دراین نوع از ویزای انگلستان شما نیاز به سرمایه گذاری در انگلستان و همچنین نیاز به پیشنهاد کاری از کارفرمایان انگلستان ندارید.

متقاضیان این نوع از ویزا به همراه کلیه فرزندان زیر 18 سال آنها میتوانند با اخذ این ویزا حق کار و تحصیل وحق استفاده ازتمامی حقوق اجتماعی من جمله بیمه اجتماعی کشور انگلیس را داشته باشند.

در واقع کسانی که دارای مدرک لیسانس یا بالاتر میباشند ، میتوانند ایده های فنی و علمی خود را ارایه دهند و با پذیرش آن کشور ویزای انگلیس را اخذ کرده و مشغول کار شوند.

شرایط لازم و موردنیاز برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی انگلستان برای متخصصان:

 

  • مدرک تحصیلی لیسانس به بالا
  • اشنایی کافی به زبان انگلیسی
  • تاییدیه از سازمان مربوطه که موید جدید و نوآور بودن ایده شما باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کارافرینی انگلستان برای متخصصان

 

  • پاسپورت معتبر
  • عکس رنگی
  • پس انداز کافی به مبلغ حداقل هزارپوند
  • B1زبان انگلیسی مدرک

 

جهت دریافت اطلاعات کامل واخذ مشاوره رایگان با کارشناسان اقامت دات کو با راه های ارتباطی ما تماس حاصل نمایید.

 

 {plusone}

ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی برای متخصصان - 5.0 out of 5 based on 19 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید