امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
ویزای ازدواج انگلیس

این نوع ویزا برای کسانی که قصد ازدواج با افراد مقیم انگلیس را دارند میباشد ، در این مورد چون افراد فقط قصد کسب اقامت انگلیس را دارند و به همین دلیل با افراد مقیم ازدواج میکنند لذا باید مدارک معتبری در این زمینه ارایه دهد.

شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق ازدواج:

 

  • سن متقاضی باید 18 سال یا بیشتر باشد
  • امکان ثبت ازدواج در این کشور باید بسیار واضح و شفاف باشد به عنوان مثال چند همسری مورد قبول نیست یا اگر فرد مطلقه یا بیوه باشد باید مدارک لازم برای اثبات آن را داشته باشد.

 

در این جا لازم به ذکر است که باید یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی انگلیس را داشته باشند و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه استفاده نکنند. در صورت اخذ ویزا زوج یا زوجه در مرحله اول ورود به انگلستان میتوانند نسبت به تمدید ویزا مجوز لازم را کسب نمایند و در آخر اینکه متقاضی میتواند پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به این کشور پس از 5 سال تقاضای ویزای دایم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده و از مزایای اقامت بهره مند شود .

ویزای ازدواج انگلستان - 5.0 out of 5 based on 11 votes

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید