مهاجرت به انگلیس - 5.0 out of 5 based on 29 votes
پیشنهاد ویژه ما برای اخذ ویزای انگلیس

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

در انگلستان دو نوع ویزای سرمایه گذاری وجود دارد که بیشتر مورد توجه متقاضیان میباشد:

 

  • ویزای دو میلیون پوندی در انگلستان
  • ویزای سرمایه گذاری از طریق 200.000 پوندی در انگلستان یا ویزای کار آفرینی

 

 هر دو روش از طریق سرمایه گذاری در این کشور صورت میگیرد . با توجه به شرایط عمومی متقاضیان ما در گذشته و همچنین شرایط اقتصادی در ایران و همچنین شرایط ویژه و آسان ویزای کارآفرینی از طریق سرمایه گذاری به مبلغ دویست هزار پوندی ، که در قانون مهاجرتی کشور انگلستان پیش بینی شده است و پیشنهاد ویژه اقامت دات کو این گزینه در بین گزینه های مهاجرتی به انگلستان می باشد.

شما در این ویزا میتوانید همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به همراه داشته باشید . شما میتوانید مبلغ فوق الذکر را در حساب شخصی خودتان در یکی از بانکهای پاسارگاد یا پارسیان به مدت سه ماه نگه دارید. شما باید برای این نوع ویزا یک پاسپورت معتبر داشته باشید و اینکه مدرک معتبر برای داشتن مبلغ مورد نظر در بانک که اثبات کند شما مالک این مبلغ میباشید .

ولی اگر شما خواستار ویزای انگلیس باشید با مبلغ 200.000 پوند باید طرح تجاری داشته باشید ، در صورت نداشتن طرح تجاری امکان درخواست ویزا وجود ندارد.

شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری به مبلغ 200.000 پوند:

 

  • دارای مدرک ایتلس در حد نمره 4 باشد.
  • سابقه تجاری در ایران داشته باشد.
  • یک پروپوزالی در مورد شغل تجاری خود ارایه دهد که پس از ارایه آن.
  • یک بیزینس پلن از طریق وکلای موسسه وتیم مالی موسسه ما در انگلستان به مدت سه هفته نوشته میشود.

 

که بعد از اتمام آن مدت وقت از سفارت گرفته میشود و بعد از مراجعه به سفارت و تکمیل بودن تمام مدارک لازم با گذشت دو هفته سفارت جواب نهایی خود را اعلام میکند.

مدارک لازم برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری به مبلغ 200.000 پوند:

 

  • کپی پاسپورت متقاضی و سایر اعضای خانواده 2
  • کلیه صورتحسابهای بانکی موجود از بانک پاسارگاد یا بانک پارسیان
  • جواز کسب و ترجمه کلیه فعالیتهای اقتصادی متقاضی
  • رزومه کامل شغلی و بازرگانی تحصیلی
  • پروپوزال متقاضی که هدف  درچه نوع تجارتی را در انگلیس دارد؟

 

بعد از اتمام اقدامات ذکر شده ویزای سه ساله و چهار ماه در اختیار متقاضی قرار میگیرد و بعد از سپری شدن مدت فوق الذکر مجددا ویزای دو ساله در اختیار فرد قرار میگیرد و بعد از انقضاء 5 سال باگذشت 1 سال متقاضی میتواند اقامت دایم کشور انگلیس را کسب کند بنابر این مجموعا 6 سال برای اخذ پاسپورت انگلستان نیاز میباشد.

 

پیشنهاد ویژه ما برای اخذ ویزای انگلیس - 5.0 out of 5 based on 63 votes
ویزای انگلیس از طریق تحصیلی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

یکی از راه های اقامت در انگلیس ویزای تحصیلی می باشد که شما به عنوان یک فرد متخصص و دانشجو در انگلیس معرفی می شوید .

شاید مهمترین دلایل و اهدافی برای دانشجویایی که قصد اعزام به خارج را دارند مواردی زیر است:

  • بالا بردن سطح دانش
  • کسب تجربه تحصیل و زندگی در یک کشور خارجی
  • یادگیری زبان

 دلایل بسیار زیادی وجود دارد که همه ساله هزاران دانشجو به منظور تحصیل در انگلستان به این کشور سفر می کنند. که تنها چند مورد از این دلایل در اینجا ذکر می شود:

مدارک تحصیلی دانشگاه های انگلستان در سراسر جهان اعتبار داشته و به رسمیت شناخته شده اند. با تحصیل در انگلستان شما تجربه ارزشمندی از صحبت کردن به زبان انگلیسی در کشوری که زبان بومی آن انگلیسی است به دست می آورید و می توانید به استخدام کنندگان آینده استقلال زبانی و انگیزه و علاقه شخصی خودتان را نشان دهید.

برخی از مشهورترین دانشگاههای جهان، از جمله دانشگاه کمبریج و آکسفورد در بریتانیا قرار دارند. موسسات آموزشی بریتانیا نیز به سبب کیفیت بالا و رعایت استانداردهای بالای آموزشی اعتبار و شهرت جهانی به دست آورده اند. با تحصیل در بریتانیا شما نیز بخشی از آن میراث فرهنگ آموزشی محسوب می شوید .

همچنین موسساتی که مایل به چند ملیتی ساختن محیط آموزشی خود هستند ، می خواهند میان دانشجویان بین المللی خود تعادل برقرار باشد و دانشجویان کشورهای متنوع را در دانشگاه خود داشته باشند. در این صورت دانشجویان و اساتید بومی این فرصت را خواهند داشت که با قشر جوان کشورهای سراسر جهان تعامل داشته باشند و یکی دیگر از عواملی که موجب می شود دانشجویان ایرانی برای تحصیل به یک کشور انگلستان مسافرت کنند یادگیری زبان انگلیسی می باشد. طبق آمارهای ارائه شده نشان می دهد ، دانشجویان بسیاری از کشورهای اروپائی غیر انگلیسی زبان کشور های استرالیا، امریکا و انگلستان را برای یادگیری زبان انگلیسی که زبان خارجی است انتخاب می کنند.

طبق آمار رسمی تعداد ویزاهای دانشجویی اخذ شده برای تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی در کشور انگلستان را نشان می دهد، تعداد دانشجویان در حال تحصیل در این کشور از کشور های آسیایی و خاورمیانه آمار بسیار بالایی را در این لیست دارند و این آمار در برخی کشور ها نظیر ترکیه، پاکستان، عراق و امارات متحده عربی از آمار دانشجویان ایرانی نیز بیشتر است.

 حال نیز با دانستن مطالب فوق درباره فضای تحصیلی و دانشگاهی در کشور انگلستان در ذیل موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق تحصیل آمده است :

اگر سن شما 18 سال یا بالاتر است و قصد رفتن به انگلستان را دارید به مدت حداکثر شش ماه در یک رشته تحصیلی پذیرش و شروع به تحصیل نمایید.
نکته: اگر از طریق ویزای دانشجویی انگلستان آمده باشید ، نمی توانید ویزای خود را به ویزای دیگر از نوع عمومی تغییر نمایید بلکه باید برای بدست آوردن این ویزا از کشور محل زندگی خود اقدام نموده باشید.

 

شما میتوانید برای آشنایی با دانشگاه های مطرح انگلستان لینک های زیر را دنبال کنید                

دانشگاه کنت                       کالج دانشگاهی لندن                                      دانشگاه آستون                               دانشگاه کوین مری                                      

    دانشگاه منچستر                                 دانشگاه SOAS                                       دانشگاه برونل                              دانشگاه بیرمنگام  

 



{plusone}

ویزای تحصیلی انگلستان - 5.0 out of 5 based on 16 votes
ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

یکی از راه های اقامت در انگلیس ویزای کار می باشد که شما به عنوان یک فرد متخصص و شاغل در انگلیس معرفی می شوید .

این یك حقیقت تلخ است كه برخلاف پیشرفت در سالهای اخیر, بیشتر افراد در اروپا و انگلستان فاقد مهارت های كافی  می باشند. تقریبا یك سوم جمعیت اروپا (حدود 77 میلیون نفر) كه بین 25 تا 64 سال سن دارند، یا مهارت ندارند یا سطح مهارت آنها پایین است ، فقط یك چهارم واجد مهارت در سطح بالا می باشند. آنهایی هم كه مهارت پایینی دارند كمتر به دنبال ارتقا سطح مهارتهایشان می باشند ، چالش بزرگ دیگر این است كه افراد مهارت های مناسب ندارند. در واقع صحبت از قابلیت اشتغال افراد در كوتاه مدت نیست بلكه میزان ظرفیت آنان برای سازگاری با مشاغل آینده است. در طول دهه گذشته نظام های آموزش شغلی  و حرفه ای در اروپا و انگلیس نسبت به نیازهای جامعه مناسب تر و پاسخگوتر شده اند ولی ناهماهنگی و عدم تطابق موجود در بازار کسب و کار ناشی از كمبود مهارت ها و شكاف ‌های مهارتی است كه همزمان با بیكاری وجود دارند.

افزایش رقابت جهانی این نكته را خاطر نشان می كند كه كشورهای اروپایی دیگر نمی توانند بر سر هزینه و قیمت رقابت كنند و نیاز دارند كه خدمات و كالاها را  با نوآوری وكیفیت بالاتر توسط افراد با سطح مهارت بالا تولید كنند.

به‌ كارگیری خلاقیت و كارآفرینی در فرآیند آموزش برای توسعه ضروری می باشد. خروج از بحران آهنگ بازسازی اقتصادی را سرعت می بخشد و بر نوع مهارت های مورد نیاز تاثیر می گذارد ، روندهای جمعیتی فشار برای غلبه بر این چالش را افزایش می دهد. تعداد جوانان فارغ التحصیل از دانشگاه‌ها و مدارس روز به روز كمتر می شود و در عوض تعداد نیروی كار در گروه سنی بالای 50 سال افزایش می یابد. تعداد افراد بالای 65 سال در مقایسه با افراد 15 تا 64 سال از 26 درصد در سال  2008 به 38 درصد در سال 2030 خواهد رسید كه این مسئله افزایش بار تكفل را به همراه خواهد داشت، ارتقا سطح مهارت فقط مخصوص جوانان مشغول به تحصیل در دانشگاه نبوده بلكه همه افراد اعم از شاغل و بیكار‌ ، پیر و جوان ، مرد و ‌زن  ، مدیر و ‌كارمند در همه سطوح را در بر می گیرد.

حال نیز با دانستن مطالب فوق درباره فضای جذب مهارت های شغلی در کشورهای اروپایی و انگلستان در ذیل موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق مهارتهای شغلی آمده است :

  • دعوتنامه کاری (Sponsorship-Letter) حاوی یک پیشنهاد کاری مکتوب با حقوق مناسب از یک کارفرمای انگلیسی
  • پرینت حساب بانکی 90 روز اخیر متقاضی به مبلغ حداقل 945 پوند سپرده ثابت
  • میزان دانش متوسط متقاضی به زبان انگلیسی

شایان ذکرست همسر و فرزندان زیر 18 سال متقاضی نیز شامل اخذ ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی دقیق با پروسه ویزای از طریق مهارتهای شغلی انگلستان همچنین اخذ مشاوره رایگان از طریق راههای ارتباطی ما تماس حاصل فرمایید.

 

 

{plusone}

ویزای انگلیس از طریق مهارتهای شغلی - 5.0 out of 5 based on 16 votes
ویزای ازدواج انگلیس

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

این نوع ویزا برای کسانی که قصد ازدواج با افراد مقیم انگلیس را دارند میباشد ، در این مورد چون افراد فقط قصد کسب اقامت انگلیس را دارند و به همین دلیل با افراد مقیم ازدواج میکنند لذا باید مدارک معتبری در این زمینه ارایه دهد.

شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق ازدواج:

 

  • سن متقاضی باید 18 سال یا بیشتر باشد
  • امکان ثبت ازدواج در این کشور باید بسیار واضح و شفاف باشد به عنوان مثال چند همسری مورد قبول نیست یا اگر فرد مطلقه یا بیوه باشد باید مدارک لازم برای اثبات آن را داشته باشد.

 

در این جا لازم به ذکر است که باید یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی انگلیس را داشته باشند و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه استفاده نکنند. در صورت اخذ ویزا زوج یا زوجه در مرحله اول ورود به انگلستان میتوانند نسبت به تمدید ویزا مجوز لازم را کسب نمایند و در آخر اینکه متقاضی میتواند پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به این کشور پس از 5 سال تقاضای ویزای دایم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده و از مزایای اقامت بهره مند شود .

ویزای ازدواج انگلستان - 5.0 out of 5 based on 11 votes
 ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

یکی از راه های اقامت در انگلیس سرمایه گذاری و ایجاد شغل به عنوان یک فرد کارآفرین می باشد.

کارآفرینی موضوعی است که از اواخر قرن بیستم مورد توجه محافل آموزشی کشورهای جهان قرار گرفته است. افرادی که یک فرصت شغلی جدید در صنعت کشوری یا منطقه جغرافیایی ایجاد می کنند، کارآفرین هستند. افراد کار آفرین اغلب این کار را با ایجاد شرکت یا کسب و کاری تازه انجام می نمایند. اما آنها همچنین فرصتهای جدید شغلی را با ورود یک محصول یا ایجاد یک کسب و کار جدید ایجاد می کنند. پیرو این امر در کارخانجات بزرگ خطوط تولید تازه ای به راه می اندازند و یا با ایجاد بخش هایی تازه که قبلاً وجود نداشت باعث ایجاد بازاری تازه و نو می شوند، که با این تعریف کارآفرین هستند. به بیان جامع تر کارآفرینان منابع را مدیریت می نمایند تا فرآیند نویی بسازند، اعم از شغل تازه یا کالا یا خدمت یا حتی بازار کسب و کار نو - آنچه کارآفرینان موفق را از کارآفرینان دیگر متمایز می نماید، سرعت توسعه فعالیت اقتصادی آنان در زمینه های یاد شده است. آنها موقعیت هایی را که در کسب و کار دیگران به آنها توجهی نمی کنند می یابند و همین ایده نو و تازه بهره برداری نموده و در ذهن آنها شکل می دهد.

آنها به دقت پیش بینی می نمایند و خودشان را بخوبی در بازاری که در حال انتقال و تغییر است جا می اندازند که از این نظر مبتکر و مخترع شناخته می شوند.

در بین برنامه های مهاجرت کشورهای مختلف اروپا به جرات میتوان ادعا نمود بهترین و ارزانترین برنامه را کشور انگلستان ارایه نموده است. همانطور که قبلا عنوان نمودیم انگستان به لحاظ تشویق کارافرینهای دنیا برای ارایه راههای متنوع اقتصادی به منظور اشتغال زایی مبادرت به تصویب مدل ساده و ارزانی برای متقاضیان ویزا و اقامت انگلستان نموده است. اغلب کشورهای اروپایی به منظور جذب سرمایه و جبران کسری بودجه و اعتبارات جاری خود برنامه های مهاجرتی مختلفی را به منظور تشویق سرمایه گذاران خارجی تبیین کرده اند من جمله تشویق متقاضیان مهاجرت و اقامت در اروپا به خرید ملک در قبال اعطای مجوز ویزا و اقامت در کشورهای اروپایی. اما نکته جالب توجه در اخذ ویزای انگلستان و اقامت بریتانیا این است که بر خلاف این کشورها در کشور انگلستان با خرید آپارتمان متقاضی نمی تواند مجوز اقامت انگلستان را کسب نماید بلکه انگلستان به ایده های اقتصادی و طرح های کارآفرین توجه بیشتری داشته وصاحبان مشاغل مختف در صورت ارایه طرح اقتصادی که متضمن اشتغال در انگلستان باشد و متقاضی توانایی سرمایه گذاری به میزان دویست هزار پوند در طرح کارافرینی خود داشته باشند میتوانند در حدود کمتر از یکماه مجوز اقامت انگلستان رادریافت نمایند.
از این رو اقامت دات کو تیم ورزیده و مجربی از مشاوران اقتصادی را از کشور انگلستان به استخدام خود دراورده است. تیمی با تسلط کامل به نیازهای اقتصادی انگلستان واطلاعات اقتصادی لازم نسبت به آنچه بریتانیا به آن نیاز دارد تا با مشاوره به متقاضیان خود وتنظیم پروپوزال های حرفه ای مراجعین خود را از مراجعه به مراکز فعال دیگردراین خصوص و پرداخت هزینه های گزاف جهت تنظیم طرح اقتصادی کارافرینی بی نیاز نماید. لذا در صورتی که شما متقاضی محترم فاقد پروپوزال و طرح تجاری برای اخذ ویزای انگلستان می باشید تیم مشاوران اقتصادی اقامت دات کو در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به پرداخت هیچ مبلغی و به صورت رایگان پروپوزال تجاری شما را به بالاترین کیفیت ممکن تنظیم و با در نظر گرفتن توانایی ها و تمایلات اقتصادی و سوابق شما تهیه نموده و تضمین می نماید طرح شما توسط دولت انگلستان تایید گردد.
با توجه به اهمیت طرح تجاری برای اخذ اقامت انگلستان و ذکر مجدد این موضوع که همانطوریکه عنوان گردید اولویت دولت انگلستان به ایجاد اشتغال و طرح های نوین اقتصادی بوده و سرمایه گذاری به تنهایی نمیتواند منجر به صدور مجوز اقامت و ویزای انگلستان گردد لذا تیم اقامت دات کو نیز تمام تلاش و توجه خود را معطوف به تشکیل تیم قوی و کارآزموده اقتصادی خود نموده به شکلی که امروزه میتواند با اتکا به این تیم ودر کنار وکلای خبره خود ویزای انگلستان را بصورت کاملا تضمینی برای متقاضیان وفادار خود در سریعترین زمان ممکن اخذ نماید.

گروه های کاری که برای اقامت کارآفرینی انگلستان ، شما می توانید در آن ها ورود پیدا کنید عبارتند از :

  • خدمات فنی و مهندسی
  • اطلاعات و ارتباطات
  • رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن
  • انبوه سازی، املاك و مستغلات
  • اوراق تامین مالی
  • صندوق سرمایه گذاری قابل معامله
  • فعالیتهای كمكی به نهادهای مالی واسط
  • واسطه‌گری‌های مالی و پولی
  • مخابرات
  • حمل و نقل آبی
  • حمل ونقل، انبارداری و ارتباطات
  • سایر واسطه گریهای مالی
  • بانكها و موسسات اعتباری
  • هتل و رستوران
  • سایر محصولات كانی غیرفلزی
  • سیمان، آهك و گچ
  • كاشی و سرامیك
  • پیمانكاری صنعتی
  • محصولات شیمیایی
  • مواد و محصولات دارویی
  • محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شكر
  • عرضه برق، گاز، بخاروآب گرم
  • شرکتهای چند رشته ای صنعتی
  • قند و شكر
  • خودرو و ساخت قطعات
  • ماشین آلات و دستگاه‌های برقی
  • ماشین آلات و تجهیزات
  • ساخت محصولات فلزی
  • فلزات اساسی
  • لاستیك و پلاستیك
  • فراورده های نفتی، كك و سوخت هسته ای
  • محصولات كاغذی
  • منسوجات
  • استخراج کانه های فلزی
  • استخراج نفت گاز و خدمات جنبی جز اکتشاف
  • زراعت و خدمات وابسته
  • موسسات سرمایه گذاری

 

در نهایت موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی به ترتیب ذیل می باشد:

آمادگی مالی در حدود دویست هزار پوند برای سرمایه گذاری و ایجاد شغل در انگلستان

آشنایی به زبان انگلیسی در حد متوسط و واجدین میتوانند همسر و فرزندان خود را به انگلیس همراه بیاورند. سفارت بعد از مدت سه هفته به درخواست ویزا رسیدگی کرده و در صورت تایید سفارت به مدت سه سال و چهار ماه ویزا صادر کرده و  قابل تمدید به مدت دو سال میباشد و بعد از مدت ذکر شده میتوانند اقامت دایم خود را اخذ نمایند.

مدارک لازم برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی:

 

  • پاسپورت
  • عکس رنگی
  • صورت حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  • پس انداز به مبلغ هزار پوند
  • دسترسی به مبلغ دویست هزار پوند

 

 جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی دقیق با پروسه ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی انگلستان همچنین اخذ مشاوره رایگان از طریق راههای ارتباطی ما تماس حاصل فرمایید.

 

{plusone}

اقامت کارآفرینی انگلستان - 5.0 out of 5 based on 29 votes
ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی برای متخصصان

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

اکثر کشورهای پیشرفته دنیا من جمله انگلستان از ایده های نوین و طرح های نوآورانه متخصصان دیگر کشورها به شکل چشم گیری استقبال می نمایند. از آنجایی که اکثریت قریب به اتفاق کشورهای توسعه یافته نیز از مشکل ایجاد شغل برای اتباع خود رنج می برند به نحوی که  این موضوع به تنهایی در انتخاب و تشکیل دولتهای این کشورها در سالهای اخیر تاثیر شایان توجهی داشته است به این لحاظ تقریبا تمام دولتهای اروپایی برای بقا و یا انتخاب مجدد نیازمند ایجاد شغل های جدید میباشند و از این رو در برنامه های خود مشوق های متعددی را برای متخصصان در تصمیمات و قوانین مهاجرتی کشور پیش بینی می نمایند.

با توجه به این موضوع که ایده های جدید نوعا باعث کارآفرینی و ایجاد اشتغال میگردد کشور انگلستان نیز جهت کار آفرینی برای اتباع خود از متخصصان و نوآوران علمی- هنری- اقتصادی و صنعتی که دارای ایده های جدیدی که منجر به اشتغال اتباع انگلستان گردد و این ایده ها نوین و امکانپذیر بوده و قبلا درانگلستان وجود نداشته باشد ویا اجرا نشده باشد حمایت می نماید.

متخصصین و کارافرینان و تحصیلکرده های تمامی کشورها منجمله متخصصان ایرانی که دارای حداقل مدرک کارشناسی (لیسانس) باشند و در موضوع تخصص خود دارای طرح های نوین ویا دارای مهارت و توانایی خاص در هر رشته ای باشند می توانند ایده و پروپوزال خود را به کشور انگلستان منتقل نموده و از این کشور اقامت دایم دریافت نموده و در نهایت تابعیت و پاسپورت انگلستان را برای خود و اعضای خانواده خود دریافت نمایند.

توجه داشته باشید دراین نوع از ویزای انگلستان شما نیاز به سرمایه گذاری در انگلستان و همچنین نیاز به پیشنهاد کاری از کارفرمایان انگلستان ندارید.

متقاضیان این نوع از ویزا به همراه کلیه فرزندان زیر 18 سال آنها میتوانند با اخذ این ویزا حق کار و تحصیل وحق استفاده ازتمامی حقوق اجتماعی من جمله بیمه اجتماعی کشور انگلیس را داشته باشند.

در واقع کسانی که دارای مدرک لیسانس یا بالاتر میباشند ، میتوانند ایده های فنی و علمی خود را ارایه دهند و با پذیرش آن کشور ویزای انگلیس را اخذ کرده و مشغول کار شوند.

شرایط لازم و موردنیاز برای اخذ ویزا از طریق کار آفرینی انگلستان برای متخصصان:

 

  • مدرک تحصیلی لیسانس به بالا
  • اشنایی کافی به زبان انگلیسی
  • تاییدیه از سازمان مربوطه که موید جدید و نوآور بودن ایده شما باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کارافرینی انگلستان برای متخصصان

 

  • پاسپورت معتبر
  • عکس رنگی
  • پس انداز کافی به مبلغ حداقل هزارپوند
  • B1زبان انگلیسی مدرک

 

جهت دریافت اطلاعات کامل واخذ مشاوره رایگان با کارشناسان اقامت دات کو با راه های ارتباطی ما تماس حاصل نمایید.

 

 {plusone}

ویزای انگلیس از طریق کار آفرینی برای متخصصان - 5.0 out of 5 based on 19 votes
ویزای انگلیس از طریق سرمایه گذاری

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

یکی از راه های اقامت در انگلستان سرمایه گذاری در خرید سهام دولتی می باشد، که با این روش شما به عنوان یک فرد سرمایه گذار در اقتصاد کلان انگلیس معرفی می شوید.

سرمایه‌گذاری (Investment) به معنی در اختیار قرار دادن میزانی پول در کسب و کار با انتظار کسب سود از آن است. به عبارتی سرمایه گذاری یعنی اختصاص پول یا سایر دارایی ها در فرصتهای سرمایه گذاری که انتظار می رود که شخص سرمایه گذار از آن سود بیشتری کسب کند.
سرمایه گذاری در حوزه های مختلف معنای نسبتا متفاوتی دارد:

در اقتصاد کلان: کل مخارج کشور معادل تولید ناخالص داخلی است بعبارتی تولید ناخالص داخلی از جمع چهار قلم مخارج خصوصی+ مخارج دولتی+ سرمایه گذاری + خالص صادرات تشکیل می شود. از این رو در حوزه اقتصاد کلان، هر آنچه که از تولید ناخالص داخلی پس از کسر مخارج خصوصی و دولتی و خالص صادرات باقی می ماند، سرمایه گذاری کل کشور را تشکیل می دهد. سرمایه گذاری کل از آن نظر اهمیت دارد که ظرفیتهای اقتصادی و اشتغال را توسعه می دهد منوط بر اینکه حجم آن از استهلاک سرمایه سالیانه کشور بیشتر باشد


اصول سرمایه گذاری
هماهنگی اهداف و راهبرد اتخاذ شده

  • توجه به سیاستهای کلان اقتصادی و توسعه
  • برخورداری از دانش
  • استفاده درست از منابع مالی
  • برنامه ریزی برای حداکثر ارزش افزوده
     

در نهایت موارد و شرایط لازم برای اخذ ویزای انگلستان از طریق سرمایه گذاری به ترتیب ذیل می باشد :

آمادگی مالی در حدود دو میلیون پوند برای سرمایه گذاری در خرید سهام دولتی

در این نوع ویزا زبان انگلیسی لازم نمیباشد و متقاضیان میتوانند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را همراه داشته باشد.بعد از آن سفارت انگلیس در مدت سه هفته به تقاضای شما رسیدگی کرده و ویزا را برای شما و فرزندان شما به مدت سه سال و چهار ماه صادر میکند که قابل تمدید برای دو سال یا بیشتر هم هست که بعد از سپری شدن آن مدت میتوانند اقامت دایم دریافت کنند .

نکته: بعد از گرفتن این ویزا افراد میتوانند در این کشور کار یا تحصیل کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری:

 

  • پاسپورت
  • عکس رنگی
  • صورت حساب بانکی برای سه ماه گذشته
  • پس انداز به مبلغ هزار پوند
  • دسترسی به مبلغ دو هزار پوند

 

 

 

{plusone}

ویزای انگلیس از طریق سرمایه گذاری - 5.0 out of 5 based on 43 votes