امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
اقامت یونان از طریق تمکن مالی

شما می توانید بر اساس قانون تمکن مالی , بدون نیاز به انجام سرمایه گذاری و تنها با نشان دادن درآمد ثابت در ایران برای اخذ اقامت کشور یونان اقدام کنید .

اخذ اقامت و شهروندی کشور یونان بدون نیاز به سرمایه گذاری :

  • بر اساس ماده 20 , قانون 4251/2014 و با تصمیم دبیر کل منطقه, اجازه ی دریافت اقامت دو ساله به شهروندان کشورهای جهان سومی در صورتی تعلق می گیرد که فرد متقاضی ویزای خود را در کشور جهان سومی اخذ کرده باشد و مدارک لازم مبنی بر دارا بودن درآمد کافی و پایدار سالیانه جهت تامین هزینه های زندگی را ارائه دهد.هر سه سال احتمال تغیر قانون نیز وجود دارد .
  • ممکن است شهروندان کشورهای جهان سوم متقاضی دریافت اقامت همراه با خانواده نیز باشند . در این صورت طبق ماده ی 1- بند 1- قانون شماره 4251 , فرد مطابق با برنامه ی موجود برای دریافت اقامت متقاضیان وابسته اقدام خواهد کرد . اقامت افراد وابسته همراه با اقامت متقاضی اصلی منقضی خواهد شد . ارائه ی مدارک مورد نیاز در زمان مقرر نیز می تواند به صورت فردی و یا جمعی نیز صورت پذیرد .

 

مدارک مالی ارائه شده برای هر فرد می بایست به ارزش 2000€ در هر ماه (سالیانه 24000€) نیز باشد .

 

هزینه ی دریافتی برای هر یک از افراد متقاضی وابسته نسبت به متقاضی اصلی  :

  • 20% افزایش قیمت برای همسر متقاضی اصلی .
  • 15% افزایش قیمت برای هر یک از فرزندان متقاضی اصلی .

مقدار کلی هزینه ی تصویبی ممکن است به صورت یک مدرک مالی  بازنشستگی ,سود سپرده حساب بانکی و یا مدرکی که تحت مالکیت فرد حقیقی با شرایط مناسب مالی و حقوقی جهت پوشش کل هزینه های زندگی وی در کشور یونان بدون نیاز به ارائه ی فیش حقوقی یا فعالیت های وابسته ی اقتصادی باشد نیز اختصاص داده شود.

مطابق با ماده ی 20,شهروندان متقاضی کشورهای جهان سومی برای دریافت اقامت کشوریونان از طریق طرح بازنشستگی می تواند بدون در نظر گرفتن میزان حقوق دریافتی بازنشستگی نیز اقامت خود را تمدید کند . در این صورت  فرد دیگر اجازه ی دسترسی به بازار کار کشور یونان را نخواهد داشت .

 

توجه داشته باشد

اعضای خانواده شامل :

  • همسر ضامن (بالای 18 سال سن داشته باشد) . تنها یک همسر شامل می شود .
  • فرزندان مجرد زیر 18 سال (فرزند متقاضی , فرزند همسر متقاضی و یا فرزند هردو) .
  • فرزند خوانده ی مجرد زیر 18 سال (فرزند متقاضی , فرزند همسر متقاضی و یا فرزند هردو).
  • در ازدواج های چند همسری , شخص متقاضی اصلی , همسران و فرزندان مجاز به دریافت اقامت نمی باشند .

 

متقاضیان ( اصلی و وابسته ) کافیست فقط یک بار به کشور یونان وارد شوند و پس از آن موسسه حقوقی و داوری بین الملل ایرانیان با وکالت رسمی دریافت شده از متقاضی ( شخص متقاضی می تواند وکالت خود را در کشور خود و یا دولت یونان به ثبت رساند ) تمامی مراحل را انجام خواهد داد.دریافت اقامت شما در کوتاه ترین زمان ممکن ( حداکثر شش ماه ) توسط وکلای خبره ی ما انجام خواهد شد .مشاورین موسسه حقوقی و داوری بین الملل ایرانیان برای ارائه ی توضیحات بیشتر در دسترس شما می باشد .

 

روش و مدارک لازم جهت اخذ اقامت و صدور ویزای کشور یونان :

روش

- مرحله ی اول : دریافت حق اخذ ویزای نوع D توسط کنسولگری دولت یونان .

فرد متقاضی می بایست تمامی مدارک خود را در کنسولگری کشوریونان ,کشور خود ویا کشوردیگری که به طور قانونی درآن زندگی می کند ارائه دهند.  این شرایط نیز شامل انجام مصاحبه هم می شود. ویزای اعطایی نیز حداکثر به مدت یک سال اعتبار دارد.

 

مدارک و اسناد کلی مورد نیاز:

  • فرم درخواست برای اخذ اقامت طولانی مدت همراه با عکس رنگی متقاضی .
  • دارا بودن پاسپورت با حداقل مدت اعتبار سه ماه و دو صفحه ی خالی. پاسپورت می بایست در ده سال اخیر صادر شده باشد .
  • دارا بودن کپی سوابق کیفری صادر شده توسط مقامات خارجی. در صورتی که فرد متقاضی دادگاه کیفری داشته باشد,صرف نظر از مجازات شدن می بایست بیانیه ای را مبنی برتوضیح ارتباط شخص متقاضی با جرم محکوم شده توسط سازمان کنسولگری کشور یونان داشته باشد که در آن تمامی پارامترهای ضروری نظیر شدت جرم و تکرر جرم و یا جرایم فرد توضیح داده شود .
  • دارا بودن گواهی سلامت مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و داده های بین المللی, از شرح سلامت عمومی و یا خصوصی بدن فرد متقاضی دریافت اقامت کشور یونان که نشان دهد فرد از سلامت کامل برخوردار می باشد .
  • دارا بودن بیمه ی سفر به مدت اعتبار یک سال,در صورت نیاز به بازگشت به کشور خود برای انجام امورپزشکی ,مراقبت های ویژه و اورژانس .

 

با توجه به مدارک ارائه شده اولیه توسط متقاضی اصلی دریافت اقامت کشور یونان ,حداقل درآمد سالیانه ی تضمین شده شخص متقاضی می بایست برابر با 2000€ باشد. بر این اساس برای همسر متقاضی 20% افزایش حداقل قیمت و برای هر فرزند 15% افزایش قیمت نسبت به حداقل میزان مورد نیاز درآمد سالیانه شخص متقاضی اصلی وجود دارد.

هزینه های زندگی و مراقبت های پزشکی افراد به عهده ی سیستم رفاه ملی دولت یونان نمی باشد.

 

 

ویزای شهروندی کشور یونان برای افرادی که مصاحبه انجام داده اند تا زمانی که مدارک ذیل را ارائه ندهند نیز تعلق نمی گیرد..

- ارائه ی گواهی اثبات روابط خانوادگی صادر شده توسط مقامات محلی .(گواهی می بایست اخیرا صادر شده باشد) .

 

مرحله ی دوم : دریافت اجازه ی اقامت دو ساله ی کشور یونان

پس از ورود به یونان با ویزای ملی , پیش از انقضای ویزای دولت یونان ,فرد متقاضی می  بایست سریعا برنامه های کاربری و مدارک لازم خود را نیز جهت اخذ پاسپورت کشور یونان به مراجع مربوطه ی دولت یونان تحویل دهد . اقامت در اولین بار به صورت دو ساله صادر خواهد شد و پس از انقضای دو سال با درخواست متقاضی به سادگی برای سه سال دیگر تمدید می گردد .

 

اسناد عمومی مورد نیاز :

  • ارائه ی فرم درخواست همراه با سه قطعه عکس رنگی (عکس متقاضی می بایست طبق شرایط تایین شده برای عکس پاسپورت گرفته شده باشد, همچنین عکس می بایست با فرمت JPEG 2000 بر روی CD  باشد.) .
  • ارائه ی کپی از پاسپورت و ویزای معتبر .
  • دارا بودن حساب سپرده به ارزش 300 € .

 

مدت زمان تجدید اقامت کشور یونان :

اجازه دریافت اقامت برای متقاضیانی که ازطریق قانون تمکن مالی استفاده مینمایند دو ساله می باشد و پس از آن هربار که فرد , متقاضی اخذ اقامت کشور یونان باشد , اجازه ی اقامت  سه ساله نیز دریافت خواهد کرد . اقامت اعضای خانواده همزمان با متقاضی اصلی منقضی و تمدید می شود . مدت زمان عدم حضور افراد متقاضی تاثیری در روند درخواست تمدید اقامت کشور یونان نخواهد داشت .

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .

 

اقامت یونان از طریق تمکن مالی - 5.0 out of 5 based on 39 votes