امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
روش های مهاجرت به اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت در اروپا می باشد. در رابطه با اسپانیا باید بگوییم که راه های متعددی برای کسب اقامت و مهاجرت به آن وجود دارد که ما در اینجا به معرفی آن ها می پردازیم اما توجه داشته باشید سخنان و روش های مختلفی در رابطه با روش ها و مراحل مهاجرت به این کشور زده می شود؛ بنابراین شاید پس از خواندن این مقاله باز هم نیاز به مراجعه ی وکیل و مشورت با او به صورت حضوری داشته باشید تا با توجه به شرایطتان بهترین روش را جلوی پای شما بگذارد.

 

۱- اقامت با ازدواج

یکی از آسان ترین روش های مهاجرت به اسپانیا و کسب اقامت دائم این کشور ازدواج است. برای این که فرد مهاجر بتواند اقامت اسپانیا را به دست آورد باید نامزد او از سفارت اسپانیا تقاضای خود را اعلام نماید و با مدارکی که از وی طلب می شود ثابت کند که قصد او به راستی ازدواج و زندگی با تبعه ی خارجی است و هیچ دروغی در کار نیست.

در ضمن فرد اسپانیایی باید بتواند مدارکی دال بر استطاعت مالی خود ارائه دهد که در آن مشخص باشد که می تواند هزینه های زندگی همسرش را نیز بپردازد. اگر همه ی مدارک تکمیل شود و سفارت مطمئن باشد که قصد فرد مورد نظر واقعا ازدواج و زندگی است، برای تبعه ی خارجی، ویزا صادر شده و وی می تواند در اسپانیا ساکن شود.

۲- مهاجرت کاری به اسپانیا

یکی دیگر از روش های مهاجرتی به اسپانیا و کسب اقامت این کشور مهاجرت کاری است. این نوع مهاجرت کاغذبازی و مراحل زیادی دارد به همین خاطر اغلب توسط وکیلان مهاجرتی انجام می شود اما مراجعه به وکیلان الزامی نیست.

مهاجرت کاری به این معناست که کارفرمایی ساکن در اسپانیا اعلام می کند که به نیروی کاریِ فرد مهاجر نیاز دارد و می تواند در شرکت یا محل کارش او را استخدام کند. در این صورت فرد می تواند به کشور مورد نظر مهاجرت نماید.

اما این که کارفرمایی بدون شناخت کافی برای مهاجری دعوتنامه ارسال کند، کمی بعید به نظر می رسد. این روش بیشتر برای افرادی مفید است که با کمپانی های خارجی در تماس هستند و آن ها حاضر می شوند با توجه به شناختی که از فرد دارند، او را استخدام نمایند. در این رابطه کارفرمایان نیز با محدودیت هایی مواجه هستند برای مثال باید ۳ ماه متداول پوزیشن مورد نظرشان را در روزنامه ها آگهی کنند و اگر فردی اسپانیایی برای انجام آن کار پیدا نشد کارفرما می تواند تبعه ی خارجی استخدام نماید.

پس تکلیف افرادی که هیچ کارفرمایی را نمی شناسند چیست؟

هر کشور در فواصل زمانی مختلف به برخی از مهارت ها نیاز دارد مثلا کشوری به کشاورز و سرزمین دیگری به پزشک متخصص نیاز پیدا می کند، این شغل های مورد نیاز همه ساله طی فهرستی اعلام می شوند و مهاجرانی که واجد شرایط کار در آن موقعیت های شغلی باشند می توانند به استخدام این کشورها در آیند.

اگر فردی با رزومه و سابقه ی کاری خوب خود بتواند کارفرمایی را مجاب کند که می تواند فردی مفید برای وی و کمپانی اش باشد، می تواند در اسپانیا اقامت کرده و پس از ۱۰ سال شهروند رسمی این کشور شود.

۳- مهاجرت تحصیلی اسپانیا

افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور مقصد را دارند، می توانند از طریق تحصیلی اقدام به مهاجرت نمایند، ایرانیان زیادی از طریق تحصیلی اقدام به مهاجرت به اسپانیا می کنند زیرا این کشور شرایط تحصیلی خوبی در همه ی مقاطع دارد. زبان برخی دانشگاه های این کشور انگلیسی و برخی دیگر اسپانیایی هستند و همین موضوع باعث می شود که ایرانیان بتوانند با دانستن زبان انگلیسی به تحصیل بپردازند.

اگر قصد مهاجرت تحصیلی به اسپانیا را دارید می توانید دانشگاه مد نظر خود را بیابید و از طریق وبسایت آن با شرایط تحصیل تبعه ی خارجی در آن آشنا شوید. افراد زیادی می پرسند که هزینه ی تحصیل در اسپانیا چقدر است؟! حقیقتا نمی توان هزینه ی دقیقی برای تحصیل در این کشور بیان کرد زیرا هزینه ی تحصیل در دانشگاه ها و رشته های تحصیلی گوناگون مختلف هستند، اما به صورت کلی می توان گفت که تحصیل در این کشور چیزی حدود ۵ الی ۶ هزار یورو ( حدود ۱۹ الی ۲۴ میلیون تومان) در سال هزینه در بر خواهد داشت.

 

۴- مهاجرت پناهندگی به اسپانیا

به دلیل این که سوالات زیادی درباره ی مهاجرت به روش پناهندگی به ما ارسال شده است این مورد را نیز بازگو می کنیم اما در همین ابتدای کلام باید بگوییم که این مورد به ندرت شامل ایرانیان می شود.

از طریق پناهندگی نیز می توان به اسپانیا مهاجرت نمود. این نوع مهاجرت مخصوص افرادی است که در کشورشان امنیت جانی ندارند برای مثال کشورشان درگیر جنگ است یا به دلایل قومی، مذهبی یا سیاسی مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. فردی که درخواست مهاجرت پناهندگی می کند باید اثبات کند که واقعا در کشورش از نظر امنیتی دچار مشکل است.

اقامت کو به هیچ عنوان مهاجرت پناهندگی به هیچ کشوری را پیشنهاد نمی کند زیرا این راه برای افرادی که شامل قوانین پناهندگی نمی شوند بسیار خطرناک است و غیرقانونی نیز به حساب می آید.

 

۵- مهاجرت سرمایه گذاری به اسپانیا

این نوع مهاجرت مخصوص افرادی است که در کشور خود مبلغی پول به دست آورده اند و علاقمند هستند پول خود را در اسپانیا سرمایه گذاری کنند، کشور اسپانیا برای این افراد شرایطی را قائل می شود که اگر آن ها را بپذیرند می توانند از طریق سرمایه گذاری و ورود پولشان به اسپانیا مهاجرت کرده و مقیم شوند.

سرمایه گذاری در اسپانیا را می توان به دو بخش اصلی خرید ملک و کار تقسیم بندی کرد که در ادامه به بررسی این دو روش می پردازیم:

  • خرید ملک در اسپانیا:

مهاجران علاقمند می توانند با خرید ملکی به قیمت حداقل ۱۵۰ هزار یورو (حدود ۶۰۰ میلیون تومان) به این کشور مهاجرت کنند. اما باید توجه داشته باشید که تنها خرید خانه موجب کسب اقامت برای مهاجران نمی شود و فرد باید ثابت کند که از چه طریقی قصد امرار معاش در این کشور را دارد و به نوعی خرید خانه تنها آسان کننده ی راه برای اوست. به عبارت دیگر شما با خرید ملک می توانید ویزای شینگن ۶ ماهه بگیرید و پس از آن از روش های دیگر مهاجرتی استفاده کرده و کسب اقامت نمایید. 

خوب است بدانید تنها خرید ملک با مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ یورو (حدود ۲ میلیارد تومان) می تواند باعث اقامت دائم فرد مهاجر شود. افرادی که می توانند چنین مبلغی برای خانه تقبل کنند بسیار اندک می باشند.

 

  • سرمایه گذاری در کار:

در این روش مهاجر سرمایه ی خود را وارد اسپانیا کرده و وارد بازار کار می شود. روش های سرمایه گذاری در کار و در کشور اسپانیا مراحل متعددی دارد که باید توسط وکیلی کاردان پیگیری و انجام شود.

اما در پایان این روش هم فرد مهاجر می تواند اقامت دائم کسب کند.

 

*نکات مهم درباره مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا:

-امروزه شاهد تبلیغات گسترده ای مبنی بر خرید خانه و کسب اقامت دائم در اسپانیا هستیم که این موضوع آن طور که نشان می دهند صحت ندارد و روشی برای پول سازی موسسات مختلف می باشد. حقیقت این است که کسب اقامت در اسپانیا راه های آسان تری از خرید خانه هم دارد برای مثال شما با چند سال درس خواندن در اسپانیا می توانید اقامت دائم به دست آورید اما خرید خانه منجر به اقامت دائم شما نخواهد شد مگر آن که مبلغ خانه ی شما بالا باشد. بنابراین توصیه می کنیم به شدت مراقب افراد سودجو باشید.

-با مهاجرت سرمایه گذاری نیز باید ۵ الی ۱۰ سال در این کشور ساکن باشید تا به شما اقامت دائم داده شود.

-فراموش نکنید که نرخ بیکاری در اسپانیا زیاد است بنابراین توقع معجزه نداشته باشید و سرمایه ی خود را هوشمندانه خرج کنید.

 

۶- مهاجرت از طریق تمکن مالی در اسپانیا

اگر فرد مهاجر بتواند به دولت اسپانیا ثابت کند که می تواند از نظر مالی هزینه های زندگی خود و اعضای خانواده اش را پرداخت کند می تواند برای مهاجرت به این کشور اقدام کرده و نهایتا مقیم این سرزمین گردد. البته باید کاملا مشخص باشد که مهاجر هزینه هایش را از چه جایی به دست آورده است.

این نوع مهاجرت مزایای زیادی دارد از قبیل:

  • سهولت در مراحل تمدید اقامت
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • سریع بودن روند مهاجرت 
  • بهره مندی از امکانات شهروندی اروپا
  • امکان استفاده از بیمه های مختلف اسپانیا

 

انواع ویزای اسپانیا

همانطور که در ابتدای کلام نیز اشاره کردیم اسپانیا جزو کشورهایی است که نیاز به ویزای شینگن برای ورود و خروج دارد اما ویزاهای دیگری نیز برای این کشور تعریف شده که در اینجا مرور کوتاهی بر آن ها خواهیم کرد و در آینده و در بخش مقالات بیشتر به توضیح آن ها خواهیم پرداخت:

  • ویزای طلایی (Golden visa in Spain)
  • ویزای ثروت (Wealth visa in Spain)
  • ویزای سرمایه گذار (Investor visa in Spain)
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار
  • ویزای بازنشستگی

 

نکات مهم برای مهاجرت به اسپانیا

نکاتی که دانستن آن ها در روند مهاجرتی شما به اسپانیا خالی از فایده نیست:

  • برای درخواست مهاجرت، حضور فرد مهاجر در سفارتخانه الزامی است و باید خودش مدارک مربوطه را تحویل دهد.
  • پس از قبول شدن مهاجرت شما باید حتما در زمانی که سفارتخانه به اطلاعتان می رساند (اغلب ۵۰ روز) وارد اسپانیا شوید.
  • تا ۳۰ روز پس از ورود خود به اسپانیا حتما درخواست مجوز اقامتتان را به سفارتخانه ی مربوطه تحویل دهید.
  • اغلب مهاجران اسپانیا تا ۱ سال حق خروج از کشور را ندارند بنابراین انتظار این موضوع را نیز داشته باشید.
  • برای افرادی که قصد سکونت در اسپانیا را دارند خوب است که شماره ی ان آی ای (NIE) داشته باشند. شخصی که این کد را دارد می تواند در این کشور به خرید ملک، پرداخت مالیات، ایجاد کسب و کار، حساب بانکی و اموری از این قبیل بپردازد. گرفتن این شماره یکی از ابتدایی ترین امور برای مهاجرت به اسپانیا است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این کد می توانید از لینک رو به رو کمک بگیرید: لینک
  • اگر قصد کار در اسپانیا را دارید اما هنوز هیچ کارفرمایی شما را استخدام نکرده، باز هم می توانید برای مهاجرت کاری اقدام نمایید و امیدوار باشید که با تکیه بر مهارت های شخصی خود به استخدام یکی از کارفرمایان این کشور در بیایید.
  • خرید ملک در اسپانیا با شرایطی خاص می تواند پس از ۲ سال باعث اقامت فرد مالک شود و حضور وی در اسپانیا نیز ضروری نیست تنها کافی است که ملک به نام او باشد.
  • با داشتن اقامت اسپانیا می توانید در همه ی کشورهای عضو شینگن به کار، زندگی و تحصیل بپردازید و رفت و آمد شما هیچ مشکلی نخواهد داشت.
  • مهاجرت از طریق ثبت شرکت در اسپانیا نیز ممکن است و از راه های متداول مهاجرتی این کشور نیز به حساب می آید.
  • اگر فرد مهاجر بتواند تمکن مالی خود را به دولت اسپانیا اثبات نماید می تواند به این کشور مهاجرت کند.
روش های مهاجرت به اسپانیا - 5.0 out of 5 based on 7 votes