امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

اقامت در اسپانیا تحت ویزای سرمایه گذار جدید برای سرمایه گذاران که حداقل 500،000 یورو در املاک و مستغلات خرید ملک خرج کرده اند، اعطا می شود.اقامت به معنی حق زندگی در اسپانیا و سفر آزادانه به اسپانیا است که در منطقه ی ویزای شنگن اروپاست

. نه تنها اسپانیا بلکه تابعیت پرتغال نیز از سوی کشور پرتغال و همچنین اخذ تابعیت انگلستان هم ارائه می شود.

از لحاظ میزان اقتصادی در کشور اسپانیا می توان این نکته را حائز اهمیت بود که کشور اسپانیا در رتبه دهمین اقتصاد جهان در جهان با تولید ناخالص داخلی (GDP) و بزرگترین رقم با قدرت خرید پتانسیل (PPP) است. این در حالی می باشد که در سال ۲۰۰۸ کشور اسپانیا دچار انقباض عمیق شد و از آن دوره به بعد به یکی از سریعترین اقتصادهای رو به رشد اروپا تبدیل شد و در مدت زمان این مورد توانست کشور اسپانیا را به یک قطب برای سرمایه گذاری در اسپانیا تبدیل کند که مورد توجه متقاضیان زیادی در خصوص اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت قرار گرفته است. همان طور که می دانید برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا می توانید از راه هایی گوناگونی نظیر ثبت شرکت، خرید ملک و سرمایه گذاری اقدامات لازم را به عمل آورید.که در اینجا به تمامی اطلاعات در این باره می پردازیم.

 

مزایای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

  • همسایگی فرهنگی با امریکا لاتین با حضور تعدادی از شرکت های چند ملیتی اسپانیایی
  • تداول در گردشگری
  • شبکه حمل و نقل بسیار کارآمد و توسعه  انرژی های تجدید پذیر
  • امکان گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان، حتی فرزندان بالای 18 سال در صورتی که وابسته باشند. (در حال تحصیل در دانشگاه)
  • امکان گرفتن اقامت برای پدر و مادر متقاضی اصلی
  • ملزم نبودن به اقامت فیزیکی در این کشور برای حفظ اقامت موقت (ویزای طلایی اسپانیا)

 

کشور اسپانیا مشتاق به جذب افراد برای تحقیقات و پژوهش می باشد، به طوری که بزرگترین مرکز تحقیقات و نوآوری اروپا را به خود  اختصاص داده است .سرمایه گذاری در کشور اسپانیا همانند دیگر کشورهای که دارای ویزا سرمایه گذاری می باشند. علاوه  انواع مختلف سرمایه گذاری که شامل سرمایه گذاری در اسپانیا از طریق ثبت شرکت می باشد می توانند با  سرمایه گذاری از طریق خرید ملک هم اقامت کشور اسپانیا از طریق سرمایه گذاری را اخذ کنند. پس در این باره می توان به این موضوع اشاره کرد که شما با سرمایه گذاری در کشور اسپانیا می توانید اقامت کشور اسپانیا را اخذ کنید. در سایت اقامت کو بر آنیم که به تمامی موارد سرمایه گذاری در کشور اسپانیا بپردازیم از جمله مزایا مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و یکی از مهمترین ویزا ها که به نام Golden visa مشهور می باشد.

برنامه سرمایه گذاری  بر پایه یک سیستم انعطاف پذیر است که مخصوص اعطای مجوز ویزا و اجازه اقامت است و در عین حال حفاظت از آن ضمانت هایی که برای امنیت جامعه و پایداری خدمات عمومی ضروری است، اهداف برنامه های سرمایه گذاری  عبارتند از:

  • ترویج فرهنگ سازمانی و ایجاد محیطی است که برای فعالیت اقتصادی مفید است.
  • تسهیل ورود سرمایه گذاری و استعداد به منظور تقویت رشد اقتصادی و ایجاد شغل.

 

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید و سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. در صورتی که سالی شش ماه را در اسپانیا نمانده باشید تنها می توانید اقامت موقت خود را با شرط نگاه داشتن ملک تمدید نمایید و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • ارائه مدارک مستند جهت حمایت مالی خانواده در طول اقامت
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

 

شرایط دریافت شهروندی و پاسپوررت اسپانیا:

در صورتی که طی 5 سال هر سال 6 ماه را در اسپانیا بمانید، بعد از 5 سال به شما اقامت دائم اسپانیا اعطا می شود. اگر نخواهید در اسپانیا بمانید می توانید ویزای موقت خود را تا زمانی که در اسپانیا ملک را نگه داشته اید، تمدید کنید.

اقامت دائم اسپانیا به خودی خود به دریافت شهروندی اسپانیا منجر نمی شود. بعد از ده سال زندگی در اسپانیا (هر سال حداقل 183 روز) می توان برای دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیا اقدام کرد. دانستن زبان اسپانیایی برای کسب شهروندی نیاز است.

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله (که به آن ویزای طلایی یا ویزای سرمایه گذاری نیز گفته می شود) دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. اگر نخواهید اقامت دائم اسپانیا را به دست آورید احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. اگر ملکی را که خریداری می کنید نگه دارید می توانید ویزای سرمایه گذاری خود را حفظ کنید.

برای دریافت شهروندی و پاسپورت اسپانیا (و متعاقباً شهروندی اتحادیه اروپا که به شما اجازه ی کار، زندگی و تحصیل در همه نقاط اروپا را خواهد داد)، باید 5 سال از اقامت دائم شما گذشته باشد.

شما برای درآمدی که خارج از اسپانیا کسب می کنید، نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت. مگر اینکه مقیم اسپانیا باشید. (یعنی بیش از 6 ماه را در اسپانیا زندگی کنید.)

 

اعطای این مجوز اقامت مستلزم اقامت واقعی در اسپانیا نیست، که بیش از ۱۸۳ روز در نظر گرفته شده است. تنها لازم است یک بار در طول مدت اقامت درکشور اسپانیا بازدید کنید.

سایت اقامت کو در خصوص  اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و اقدامات لازم برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت بیان می نماید که این مقاله در خصوص اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت  برای اطلاعات شما برای شما عزیزان و همراهان همیشگی ما گرد آوری شده است . در اینجا سعی شد به پرسش‌های شما در باب چگونگی اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و شرایط اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت پاسخ داده شود. اگر پرسش‌های بیشتری درباره مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت برای شما پیش آمده است، می‌توانید با مشاورین مجرب و کارشناسان و حقوقدانان متخصص و مسلط به امور بین الملل در سایت اقامت کو تماس حاصل فرمایید و در خصوص مراحل اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت مشاوره دریافت نمایید .سایت اقامت کو این افتخار را دارد که با بهره گیری از بهترین مشاورین و وکلای تراز اول داخلی و خارجی شما عزیزان را در تمامی پروسه ی اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت راهنمایی و مشاوره نمایید .

اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری - 5.0 out of 5 based on 18 votes