امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

در روش تمکن مالی متقاضی باید با ارائه اسناد معتبر به دولت اسپانیا نشان دهد که برای زندگی در این کشور بدون کار کردن دارای استطاعت مالی کافی است. اخذ اقامت موقت اسپانیا از این طریق حدود سه ماه به طول می انجامد.

اخذ مجوز اقامت به روش تمکن مالی مختص افرادی است که بتوانند نشان دهند از محل کسب و کار، سرمایه گذاری یا هر منبع دیگری درآمدی معادل حداقل چهار برابر شاخص درآمد در اسپانیا دارند که در حال حاضر 532 یورو در ماه است، همچنین متقاضی باید مسکن مناسب در اسپانیا و بیمه درمانی خصوصی تهیه کند. البته منبع درآمد نباید متقاضی را ملزم به حضور فیزیکی در آن محل کند.

اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی مزایای فراوانی دارد. شما از تمامی مزایای زندگی که با اقامت در اتحادیه اروپا مرتبط هستند، برخوردار می شوید، از جمله:

  • حق زندگی در اسپانیا
  • آزادی سفر بدون محدودیت در اکثر کشورهای اروپا (کشورهای منطقه شنگن)
  • امکان اخذ اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال زندگی در اسپانیا (حداقل سالی 6 ماه)
  • امکان اخذ تابعیت اسپانیا پس از ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه
  • تابعیت اسپانیا برای کودکانی که در اسپانیا متولد می شوند، پس از یک سال اقامت قانونی بدون وقفه

 

شرایط اخذ اقامت موقت اسپانیا

  • نداشتن سابقه کیفری در اسپانیا، ایران و هر کشوری که متقاضی در آن اقامت داشته است،
  • عدم منع ورود به اسپانیا یا سایر کشورهای اتحادیه اروپا
  • داشتن درآمد کافی جهت اقامت متقاضی و اعضای خانواده همراه بر اساس مبالغ زیر:
  • حداقل درآمد ماهیانه متقاضی (حداقل قابل قبول طبق قوانین کشور اسپانیا)
  • مدرک نشان دهنده تمکن مالی به مبلغی معادل حداقل یک سال درآمد برای متقاضی اصلی و دیگر متقاضیان که شامل همسر و/یا فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد (اگر متقاضی بتواند تمکن مالی بیشتری نشان دهد، بهتر است).
  • بیمه ی خصوصی یا عمومی از شرکت بیمه ای که مجوز کار در اسپانیا داشته باشد،
  • نداشتن بیماری ای که بر بهداشت عمومی تأثیرگذار باشد (بر اساس قوانین بهداشت بین المللی 2005)
  • مدرکی که نشان دهد شما مسکنی برای اقامت در اسپانیا دارید. این ملک باید حتما در استانی باشد که در آنجا درخواست اقامت خود را ارائه خواهید کرد و از نظر اندازه و کیفیت حداقل مشابه یک مسکن متوسط در آن منطقه باشد.

 

مراحل اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا

پس از اینکه وکلای مهاجرت شما کلیه مدارک مورد نیاز علاوه بر فرم ها و تقاضانامه ها را مبنی بر درخواست ویزای توان مالی اسپانیا دریافت داشتند  ، اولین اقدام مراجعه به سفارت و یا کنسولگری اسپانیا در تهران می باشد . شما باید تقاضانامه و پرونده خود را به سفارت اسپانیا در تهران تقدیم نمایید . در گام بعدی سفارت ، پرونده شما را به سازمان مهاجرت اسپانیا ارسال می نماید .

از زمان تایید تقاضانامه  شما برای ویزای توان مالی اسپانیا ، ظرف ۳۰ روز سفارت با شما تماس خواهد گرفت تا برای دریافت ویزای اسپانیا به سفارت مراجعه نمایید . شما باید ظرف مدت مشخص شده در ویزا (معمولا ۹۰ روز) وارد کشور اسپانیا شوید . همچنین باید اطمینان حاصل کنید که پاسپورت شما در زمان ورود به اسپانیا مهر بخورد .

ظرف یک ماه از ورود شما به اسپانیا ، شما باید در استانی که قصد اقامت و زندگی دارید ، به سازمانهای مربوطه درخواست اقامت در اسپانیا را تقدیم نمایید .

مجوز اقامت اولیه شما در اسپانیا به شما اجازه اقامت یک ساله را می دهد . در زمان تمدید مجوز اقامت اسپانیا ( که شما باید مجددا موجود بودن شرایط لازم را اثبات کنید ) ، مجوز اقامت شما به مدت ۲ سال دیگر تمدید خواهد شد .  در تمدید دوم ، مجددا برای دو سال دیگر مجوز اقامت خواهید داشت و  در تمدید بعدی به مدت ۵ سال مقیم اسپانیا خواهید بود .

 

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی - 5.0 out of 5 based on 11 votes