امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ایتالیا قصد دارد از مارس 2017 اقامت خود را از طریق برنامه ی سرمایه گذاری آغاز کند.
متقاضیان درصورتی که شرایط زیر را دارا باشند قادر خواهند بود اقامت کشور ایتالیا را از طریق برنامه ی سرمایه گذاری نیز دریافت کنند.
- سرمایه گذار می بایست حداقل به مدت 2 سال سرمایه ی 2میلیون یورویی خود را در اوراق قرضه ی دولتی نگه دارد.
- سرمایه گذار می بایست حداقل 2 میلیون یورو در اوراق قرضه و یا سهام شرکت نگه دارد و یا 500.000یورو برای راه اندازی مشاغل را دارا باشند. (سرمایه گذار می بایست به مدت دو سال میزان سرمایه را نگه دارد.)
- سرمایه گذار می بایست حداقل 1میلیون یورو را در یکی از پروژه های منافع عمومی مانند پروژه های فرهنگی ,اموزشی, مهاجرت ,تحقیق و توسعه ,هنر و یا پروژه ی میراث سرمایه گذاری کند.
متقاضیان موفق اقامت دو ساله در کشور ایتالیا با امکان تمدید سه ساله را دریافت خواهند کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید