امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

277-در صورتی که اسپانسر (همسر و یا شریک ) شما زیر 18 سال باشد طبق قانون هیچ گونه اقامت و یا تاییدیه ورود و خروج یا اقامت دائم و موقت به شما تعلق نمی گیرد .

-در این قانون اسپانسر میتواند شریک یا همسر باشد.

-طبق این قانون شخص اسپانسر زن یا مرد باشد یا ازدواج کرده و یا دوست باشند, در هر زمانی طبق قانون انگلستان اقامت به آنها تعلق نمی گیرد.

-هر کسی که طبق این ماده برای اخذ اقامت ,اخذ اقامت دائم ,و اقامت موقت یا هر گونه اقامتی اقدام می کند در صورتی که قبل از تاریخ اول Ague 1988 کارهای اداری اش را انجام داده باشد و به دولت انگلستان فرم درخواست اقامت خود را ارائه داده باشد در صورت ارائه مدارک به درخواست رسیدگی خواهد شد.

-اگر زن یا شوهری طبق موارد زیر در کشور انگلستان باشند درخواست اقامت آنها طبق شرایط خاص رسیدگی و باطل می شود :

*ویزیتوری

*ورود غیر قانونی

*ویزای توریستی

همسریا شریک زندگی در قانون مهاجرت انگلستان - 5.0 out of 5 based on 1 vote

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید